Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ioan Hidegcuti, fost secretar general in Ministerul pentru IMM, in conflict de interese penal

România Liberă România Liberă,
Ioan Hidegcuti, fost secretar general in Ministerul pentru IMM, in conflict de interese penal

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura penala in cazul lui Ioan Hidegcuti, fost Secretar General al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, intrucat, in perioada exercitarii functiei de secretar general, a semnat un document prin care s-au realizat, direct, foloase materiale pentru sine. continuă pe România Liberă

Fost secretar general al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, gasit in conflict de interese

Ioan Hidegcuti, fostul secretar general al Ministerului intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, a fost gasit in conflict de interese penal, dupa ce s-a propus intr-o functie ce i-a adus venituri de peste un milion de lei.

Marian Petrache, validat de PNL ca secretar general

Biroul Politic National al PNL, reunit in prima sedinta dupa Congres, l-a validat marti pe Marian Petrache in functia de secretar general al partidului, a anuntat presedintele liberalilor, Klaus Iohannis,citat de Agerpres.

(P) Sursa de business - Astazi despre Facilitatea de Finantare a Energiei Durabile pentru IMM-uri

RoSEFF este un program de finantare dezvoltat de Uniunea Europeana si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Business report: BNR angajeaza de la ingrijitori si paznici la consilieri juridici. Salariul mediu sare de 1.000 de euro; Viitorul nu suna prea bine pentru IMM-uri; Simulare: cat de avantajoasa este, de fapt, electorata pentru romani

Cascavalul a adus profituri grase pentru cei mai importanti jucatori din piata. In ciuda faptului ca piata cascavalului a stagnat in ultimii ani, producatorii si distribuitorii se bucura de vanzarile anuale de aproximativ 15. 000 de tone in. Bursa din Bucuresti bate Budapesta. Valoarea de piata a companiilor romanesti listate la Bursa din Bucuresti capitalizarea) este cu cinci miliarde 36%) mai mare decat cea a companiilor de la Bursa din Bucuresti. Companiile listate la Bursa.

CON-A, antreprenorul general si pentru a doua faza din Liberty Tehnology Park birourile dezvoltate de Ion Sturza in Cluj

Compania de constructii romaneasca CON-A va fi antreprenorul general si pentru a doua faza a proiectului Liberty Technology Park din Cluj.

Fostul premier bulgar a fost denuntat la procuratura pentru comentarii despre banci

Fostul premier bulgar Boiko Borisov a fost denuntat la procuratura pentru discreditarea sectorului bancar prin comentarii recente de catre fostul ministru al Apararii Nikolai Tonev, fondatorul Miscarii pentru Justitie.

Expertiza in dosarul lui Radu Mazare a fost finalizata: Judecarea, amanata pentru 2 septembrie

Expertiza dispusa de instanta in dosarul primaruluiRadu Mazare, privind retrocedarea mai multor terenuri din judetul Constanta a fost finalizata. Curtea de Apel Bucuresti a amanat, insa, discutarea.

South Stream nu este si nici nu a fost un proiect prioritar pentru Comisia Europeana

Gazoductul South Stream nu este si nici nu a fost un proiect prioritar pentru Comisia Europeana, a declarat pentru ziarul BURSA, comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger, prin intermediul purtatorului sau de cuvant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )