Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Antena3 Antena3,
Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Ioana Petrescu va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie pe care a ocupat-o si in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in. continuă pe Antena3

Ioana Petrescu revine in functia de consilier al primului ministru

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, potrivit Mediafax. Ioana Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an. In noua configuratie guvernamentala, Darius Valcov va prelua portfoliul Finantelor, comasat cu cel al Bugetului.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului Victor Ponta

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, inainte de a deveni ministrul Finantelor Publice.

Ioana Petrescu ramane la Palatul Victoria

Fostul ministru al Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat luni ca va redeveni consilier al premierului, dupa plecarea din executiv. Ioana Petrescu a mai cupat functia de consilier in perioada septembrie 2013 - martie 2014. Ea a afost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an, insa dupa remaniere portofoliul va fi coupat de Darius Valcov, fost ministru delegat pentru Buget.

Ioan Micula: Nu ne intereseaza actiunile, vrem sa recuperam banii. Ministrul Ioana Petrescu nu discuta cu noi

Omul de afaceri Ioan Micula a declarat, vineri, pentru HotNews. ro, ca nu este interesat sa obtina actiuni detinute de statul roman la Petrom, ci sa-si recupereze banii pe care statul i-i datoreaza, el reclamand faptul ca a incercat sa discute inclusiv cu ministrul Finantelor Ioana Petrescu situatia, insa aceasta l-a ignorat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )