Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis aduce modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere in atentia CCR

România Liberă România Liberă,
Iohannis aduce modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere in atentia CCR

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale vineri, 21 august a. c. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri CCR in legatura cu Legea pentru modificarea Legii 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, precum si pentru modificarea si completarea Legii 462008 - Codul silvic, a transmis Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca, in cazul terenurilor care au intrat in proprietatea statului dupa 1948, modificarile la actul normativ sunt neclare pentru ca rezulta din text ca ar fi posibila trecerea de drept a terenurilor din domeniul public in cel privat al statului, fara parcurgerea unei proceduri administrative de trecere interdomeniala, ceea ce contravine dispozitiilor Codului administrativ, conform news. ro.

Proiect pentru modificarea Legii RCA, in consultare publica pentru 10 zile

Ministerul Finantelor Publice supune consultarii publice, incepand de miercuri, un Proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, una dintre modificari vizand asiguratul cu risc ridicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )