Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis cere Guvernului retragerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codului penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis cere Guvernului retragerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sunt suficiente argumente care sa determine Guvernul sa retraga ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, conform News. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis cere retragerea proiectelor cu dedicatie privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis a calificat proiectele de lege privind gratierea si amnistia mascata drept inacceptabile si a cerut Guvernului Grindeanu sa le retraga.

Klaus Iohannis, cere retragerea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal: Proiectele sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vineri pe tema ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal cerand public guvernului sa retraga aceste proiecte. Proiectele de.

DNA critica proiectele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Limitele de pedeapsa se reduc foarte mult. Plangerea prealabila este total nepotrivita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) atrage atentia, intr-un comunicat remis redactiei, ca proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala altereaza echilibrul intre nevoia societatii de a trage la raspundere toate persoanele care au savarsit infractiuni si drepturile fundamentale ale persoanelor cercetate ori aflate in executarea pedepselor aplicate.

Proteste in tara, joi seara, fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

Noi proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, promovate de Ministerul Justitiei, au loc, joi seara, in mai multe orase din tara. intre timp, membrii CSMau trimis proiectele, pentru a fi analizate si consultate, tuturor instantelor si parchetelor din Romania.

Nicolae Manolescu: Demersul Guvernului privind gratierea e cu ochi si cu sprancene |RFI

Criticul literar Nicolae Manolescu a vorbit, la RFI, despre demersul Guvernului privind gratierea si modificarea Codului Penal. Totodata, el a criticat si lipsa de reactie a Opozitiei parlamentare.

in jur de 100 de persoane s-au adunat in centrul Iasiului pentru a protesta fata de OUG privind gratierea

Un protest spontan a izbucnit miercuri seara, in centrul municipiului Iasi, in contextul publicarii spre dezbatere publica a proiectelor promovate de Ministerul Justitiei privind gratierea si modificarea legislatiei penale.

in jur de 100 de persoane s-au adunat in centrul Iasiului pentru a protesta impotriva OUG privind gratierea

Un protest spontan a izbucnit miercuri seara, in centrul municipiului Iasi, in contextul publicarii spre dezbatere publica a proiectelor promovate de Ministerul Justitiei privind gratierea si modificarea legislatiei penale.

Parchetul General: Nu se justifica urgenta promovarii legilor privind gratierea, conflictul de interese si abuzul in serviciu printr-o ordonanta a Guvernului

Parchetul General sustine ca urgenta promovarii actelor normative privind gratierea, conflictul de interese si abuzul in serviciu nu se justifica. Asta pentru ca nu au fost in prealabil.

Un nou protest fata de proiectele privind gratierea si Codul penal, anuntat pentru duminica, in Bucuresti si in mai multe orase

Un nou protest fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, este anuntat pe Facebook, pentru duminica, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga.

Proteste impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea, in Bucuresti si in alte orase din tara

In Bucuresti si in alte orase din tara au avut loc ieri proteste impotriva ordonantei de urgenta privind gratierea unor pedepse.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )