Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis CRITICA procedura ANAF in cazul Antena Group

România Liberă România Liberă,
Iohannis CRITICA procedura ANAF in cazul Antena Group

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este heirupsita, nepotrivita. continuă pe România Liberă

Cum comenteaza Ponta cazul Antena Group

Fostul premier Victor Ponta a scris un scurt comentariu, pe Facebook, legat de sediul Antena Group, care va fi evacuat.

Klaus Iohannis: Se pot gasi solutii convenabile in cazul Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a constatat, din discutii pe care le-a avut, ca exista deschidere la factorii de decizie in cazul Antena 3. Am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la.

Iohannis, prima reactie in cazul Antena 3: Abordarea heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

Resedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, ca libertatea de expimare nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative, criticand abordarea heirupista a ANAF.

CNA ar putea discuta, joi, cu reprezentantii Antena Group

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) ar putea discuta, joi, cu reprezentantii Antena Group despre situatia creata, ca urmare a notificarii de evacuare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat, marti, vicepresedintele CNA, Rasvan Popescu.

Basescu: Chemarea premierului Ciolos in fata Senatului, pe subiectul Antena Group, este ilegitima

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca ideea lui Calin Popescu-Tariceanu si a Senatului in ansamblu privind chemarea premierului pentru a da explicatii pe subiectul Antena Group este ilegitima.

Membru al CNA solicita dezbaterea situatiei TVR in acelasi regim de urgenta ca si in cazul Antena 3

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului, ii solicita presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sa dezbata starea falimentara in care se afla TVR in acelasi regim de urgenta ca si in cazul Antena 3, transmite Agerpres.

Cum comenteaza Iohannis strategia PNL in cazul alegerilor locale

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza abordarea PNL in cazul alegerilor locale ca fiind una foarte legitima si nu populista sau electoralista, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )