Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis: Se pot gasi solutii convenabile in cazul Antena 3

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Se pot gasi solutii convenabile in cazul Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a constatat, din discutii pe care le-a avut, ca exista deschidere la factorii de decizie in cazul Antena 3. Am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la. continuă pe Antena3

Iohannis CRITICA procedura ANAF in cazul Antena Group

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este heirupsita, nepotrivita.

Klaus Iohannis ia apararea Antenei 3: Libertatea de exprimare nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative / Abordarea heirupista a ANAF, cel putin nepotrivita / Exista deschidere, pana la urma se gasesc solutii convenabile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este heirupsita, nepotrivita si ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative.

Marius Pieleanu: Astept reactia domnului Klaus Iohannis in cazul Antena 3

Sociologul Marius Pieleanu a spus, marti, ca asteapta opinia presedintelui Klaus Iohannis in cazul Antena 3, avand in vedere ca seful statului nu a avut nicio reactie. Asteptam o reactie de la.

Iohannis, prima reactie in cazul Antena 3: Abordarea heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

Resedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, ca libertatea de expimare nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative, criticand abordarea heirupista a ANAF.

Klaus Iohannis a lansat Dezbaterea nationala privind educatia si cercetarea: Momentele electorale vin si trec; sa facem ca 2016 sa nu fie inca un an de experimente pentru educatie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente. Stiu ca in anul 2016 cea mai mare atentie va fi indreptata catre alegeri. Este firesc, asa se intampla in dinamica democratiei. Dar momentele electorale vin si trec, oricat de intense ori chiar spectaculoase ar fi. In raport cu tema educatiei, pe care toata lumea o considera cruciala, sa facem asadar ca 2016 sa nu fie inca un an irosit sau inca un an de experimente si schimbari punctuale, a afirmat Iohannis, la lansarea Dezbaterii nationale privind educatia si cercetarea, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Momentele electorale vin si trec. 2016 sa nu fie un an irosit pentru Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, la Palatul Cotroceni, Dezbaterea Nationala privind Educatia si Cercetarea pentru perioada 2016-2017. De la Romania Educata, cum este numita aceasta dezbatere, Iohannis a declarat ca asteapta sa gaseasca raspuns la mai multe probleme din sistem.

Klaus Iohannis: Laura Codruta Kovesi are toate sansele sa fie reconfirmata in fruntea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca in urma rezultatelor obtinute de DNA exista posibilitatea destul de avansata ca Laura Codruta Kovesi sa fie reconfirmata in fruntea institutiei. Dupa ce se.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Nu e bine sa schimbam legile tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara, la TVR, ca alegerile in doua tururi sunt mai bune, insa a mentionat ca nu este bine sa schimbam legea la niciun an distanta de la votarea ei.

Klaus Iohannis, batjocorit pe Facebook dupa ce a luat apararea Antenei 3

Presedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, dupa ce miercuri seara a declarat ca cei de la la ANAF au avut o abordarea heirupista, considerata nepotrivita, daca nu discutabila.

Interviu. Ce spune Klaus Iohannis despre un nou mandat al Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis este invitatul emisiunii Prim plan, de la Televiziunea Romana, miercuri seara, de la ora 21. Acesta va vorbi despre ultimele evenimente politice, legislatia electorala din Romania si alegerile din acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )