Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis a dat tonul: Victor Ponta vrea un nou acord politic, de data asta pe Cultura

B1 B1,
Iohannis a dat tonul: Victor Ponta vrea un nou acord politic, de data asta pe Cultura

Romania este tara acordurilor politice pe orice. Cel mai nou se vrea a fi pe Cultura si a fost cerut de premierul Victor Ponta. Seful Executivului nu este la prima astfel de initiativa. A mai cerut acord politic. continuă pe B1

Victor Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat marti premierul Victor Ponta, la Ministerul Transporturilor.

Victor Ponta vrea modificarea statutului PSD pentru sanctionarea membrilor certati cu legea

Presedintele PSD a afirmat luni, dupa o sedinta la sediul partidului, ca s-a stabilit ca in 20-21 martie sa aiba loc Consiliul National al PSD, in care se va dezbate agenda partidului din anii urmatori si.

UPDATE Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare. Vom semna maine

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a declarat luni, intrebat cum s-au derulat consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au fost foarte bune. Premierul a refuzat sa de alte informatii pe acest subiect, precizand ca va face ulterior declaratii. Ora 12:34 Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD ca formatiunea sa sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare si ca vom semna maine in numele PSD acest acord.

Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba daca nu exista garantii

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta vrea acord politic: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta vrea sa ramana premier pana in 2016. Ce parere are despre Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca isi doreste sa ramana premier pana in 2016. Presedintele PSD a aratat ca are o datorie fata de cei care l-au votat.

Florin Negrutiu: Victor Ponta, sa n-ai frica, Klaus Iohannis nu te pica!

Jurnalistul Florin Negrutiu analizeaza intr-un editorial pentru Gandul atmosfera de cordialitate intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Acesta remarca faptul ca distanta presedinte-premier s-a estompat.

Victor Ponta: Iohannis, un presedinte care nu neaparat il mangaie pe cap pe prim-ministru, dar nici nu da ordine, asa cum era in timpul lui Boc

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni a postului Antena 3, despre relatia cu noul presedinte al Romaniei, alegerile din 16 noiembrie, justitie si Traian Basescu.

Victor Ponta: Relatia presedinte-premier se bazeaza pe respect. ii reprezint pe cei care m-au votat si, in egala masura, pe cei care nu m-au votat

Premierul Victor Ponta, invitat in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, a declarat ca relatia pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este una de respect. Am fost competitor cu domnul Iohannis in.

Victor Ponta la Antena 3: Vreau sa raman premier pana in 2016. / Cei 10 ani de vrajba vor fi inlocuiti de normalitate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca vrea sa ramana premier pana in 2016, explicand ca Eu am o responsabilitate. Mi s-ar fi parut ca e o tradare din partea mea fata de cei care ne-au votat in 2012. In 2015-2016 am ca obiectiv sa termin mandatul de premier de aproape 5 ani, spunand ca dupa mandatul meu niciun leu din pensie nu s-a taiat. Ponta a mai spus, in emisiunea Sinteza zilei moderata de Mihai Gadea, ca Cei 10 ani de vrajba vor fi inlocuiti cu normalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )