Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta vrea modificarea statutului PSD pentru sanctionarea membrilor certati cu legea

B1 B1,
Victor Ponta vrea modificarea statutului PSD pentru sanctionarea membrilor certati cu legea

Presedintele PSD a afirmat luni, dupa o sedinta la sediul partidului, ca s-a stabilit ca in 20-21 martie sa aiba loc Consiliul National al PSD, in care se va dezbate agenda partidului din anii urmatori si. continuă pe B1

Victor Ponta: RCA este prea scump pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux

Preturile actuale la sistemul de asigurari RCA sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita, spune premierul Ponta, precizand ca sprijina cererea.

VIDEO Victor Ponta anunta amanarea Congresului si modificarea statutului PSD prin care penalii sa fie automat scosi din partid

Victor Ponta a anuntat luni ca in luna martie se va intalni Consiliul National al PSD pentru a modifica stautul partidului si pentru a pregati un congres ulterior. Printre modificarile de statut anuntate de Ponta se numara stipularea unor incompatibilitati intre calitatea de membru PSD si implicarea in dosare penale, precum si separarea functiilor politice de cele administrative exemplu - sefii de Consilii Judetene sa nu mai fie si sefi ai organizatiilor judetene). Reamintim ca anterior Ponta anuntase luna martie ca cea mai probabila pentru congresul PSD, pe fondul nemultumirilor din partid fata de pierderea alegerilor prezidentiale.

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui.

Ialomitianu: Victor Ponta atenteaza la banii copiilor pentru a acoperi dezastrul bugetar din 2014

Dupa dezmatul pe banii publici din campania prezidentiala din 2014, Guvernul Ponta s-a gandit sa impoziteze orice venit, inclusiv alocatiile de stat pentru copii, pentru a acoperi dezastrul bugetar creat in urma campaniei prezidentiale, sustine deputatul Gheorghe Ialomitianu, fost ministru PDL in guvernarea Boc.

UPDATE Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare. Vom semna maine

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a declarat luni, intrebat cum s-au derulat consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au fost foarte bune. Premierul a refuzat sa de alte informatii pe acest subiect, precizand ca va face ulterior declaratii. Ora 12:34 Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD ca formatiunea sa sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare si ca vom semna maine in numele PSD acest acord.

Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit pentru preluarea guvernarii. Schimbarea Guvernului nu depinde de Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, ca PNL-ul nu este pregatit sa preia guvernarea, adaugand ca Iohannis nu i-a spus nimic de un Guvern PNL, stiind ca un presedinte nu schimba majoritatea din.

Victor Ponta, la sediul PSD: E clar ca am guvernat bine si vom guverna si mai bine in 2015-2016

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la sediul PSD, ca obligatia partidului pe care il conduce este sa guverneze bine, aratand ca vrea sa-i apere pe oamenii de cei care i-au nenorocit in 2010 si 2011. in.

Ponta vrea sa ramana premier pana in 2016. Ce parere are despre Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca isi doreste sa ramana premier pana in 2016. Presedintele PSD a aratat ca are o datorie fata de cei care l-au votat.

Victor Ponta: Vreau sa raman premier pana in 2016

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca vrea sa ramana premier pana in 2016. El si-a argumentat intentia spunand ca are o responsabilitate pentru cei care au votat USL in 2012. Eu am o.

Premierul Victor Ponta a participat la o petrecere a unui membru PSD, in Arges

Premierul Victor Ponta a participat sambata seara la botezul mezinei familiei Chestorului Camerei Deputatilor si presedintele TSD Arges, Mircea Draghici si a Georgianei Draghici, consiliera Dacianei Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )