Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iohannis, despre popunerile lui Ponta: Daca e vreme buna, va fi Tariceanu, daca e vreme rea, va fi Georgescu, daca e vreme grea, va fi Maior

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre popunerile lui Ponta: Daca e vreme buna, va fi Tariceanu, daca e vreme rea, va fi Georgescu, daca e vreme grea, va fi Maior

Klaus Iohannis, contracandidatul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a declarat, marti, ca el nu va negocia cu cei care nu au intrat in turul al doilea pentru voturi. Ei nu au aceste voturi in buzunare. Eu vreau voturile romanilor, a spus Iohannis. Iohannis a spus, referindu-se la propunerea lui Ponta pentru viitorul premier, ca daca e vreme buna, va fi Tariceanu, daca e vreme rea, va fi Georgescu, daca e vreme grea va fi Maior. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Solicit candidatului Victor Ponta sa aiba curajul pentru o confruntare corecta/ Premierul sa mandateze staff-ul sau sa negocieze o dezbatere reala cu staff-ul meu

Klaus Iohannis i-a solicitat public lui Victor Ponta sa isi mandateze echipa de campanie sa negocieze organizarea unei dezbateri reale electorale, inainte de turul doi, cu echipa sa. Iohannis il acuza pe Ponta de atituinde aroganta si ii cere public sa renunte la tertipuri, dupa ce Ponta a propus patru dezbateri electorale la patru posturi de televiziune: B1, Realitatea, Romania TV si Antena 3.

Ponta: Daca pe 16 noiembrie, pana la ora 21.20, un singur roman din strainatate nu a reusit sa voteze, tot Ministerul de Externe va fi demis (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca este convins ca in turul doi al alegerilor nu vor mai exista probleme cu votul in diaspora, adaugand ca daca va exista un singur roman care nu va reusi sa voteze in strainatate,.

Victor Ponta: Daca ramane vreun roman care a vrut sa voteze si nu a putut, pleaca toata echipa de la MAE

Premierul Victor Ponta a calificat drept inacceptabila situatia creata duminica la sectiile de votare din strainatate. Primul ministru a precizat ca, in turul al doilea, MAE va dispune de toate resursele.

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe fiecare in parte

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea UDMRpentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Dan Diaconescu,.

Ponta: Daca romanii ma vor alege seful statului, eu voi fi si presedintele domnului Traian Basescu. Ma simt obligat sa-i sustin pe toti (VIDEO)

Premierul Ponta a spus, marti seara, referitor la sustinerea PRM pentru turul doi, ca nu se rusineaza sa primeasca sustinerea nimanui, si ca va trebuie sa reprezinte si alegatorul lui Vadim Tudor, lui Dan.

Iohannis, despre primul tur: Vom discuta cu fiecare filiala, ici colo TREBUIE iMBUNATATIT REZULTATUL

Klaus Iohannis, presedintele PNL, a declarat, luni, la sediul ACL, ca alianta va organiza intalniri, pe regiuni, cu fiecare filiala, pentru analiza rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidentiale si ca nu se pune problema de sanctiuni, dar ca ici colo trebuie imbunatatit rezultatul.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )