Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis, despre prioritatile politicii externe

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre prioritatile politicii externe

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a reamintit ce le-a transmis reprezentantilor Corpului Diplomatic referitor la prioritatile politicii externe a Romaniei. continuă pe România Liberă

Iohannis: in primele luni de mandat am acordat o atentie deosebita politicii externe. Si politica interna a inceput sa intre intr-o noua etapa, un ciclu de stabilitate, dialog, consens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Palatul Cotroceni, cu ambasadorii romani acreditati in strainatate. in cadrul evenimentului, care a avut loc cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane,.

Iohannis, despre faptul ca Romania va prelua in 2019 presedintia Consiliului Uniunii Europene: Nu exista alta optiune decat sa fim la inaltimea acestui moment

Romania va prelua pentru prima data, in al doilea semestru al anului 2019, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi ca tara noastra trebuie sa fie.

Ce spune presedintele Iohannis despre aderarea la Schengen

Klaus Iohannis le-a reamintit, joi, diplomatilor romani prezenti la Palatul Cotroceni, cu prilejul Reuniunii Diplomatiei, ca aderarea la spatiul Schengen va continua sa fie un obiectiv al perioadei urmatoar .

Klaus Iohannis, despre festivalul George Enescu: Trebuie sa redam culturii, si educatiei deopotriva, locul care li se cuvine intr-o societate puternica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, duminica seara, la Festivalul International George Enescu, unde a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli. Seful statului a publicat, luni, un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )