Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune presedintele Iohannis despre aderarea la Schengen

România Liberă România Liberă,
Ce spune presedintele Iohannis despre aderarea la Schengen

Klaus Iohannis le-a reamintit, joi, diplomatilor romani prezenti la Palatul Cotroceni, cu prilejul Reuniunii Diplomatiei, ca aderarea la spatiul Schengen va continua sa fie un obiectiv al perioadei urmatoar . continuă pe România Liberă

Iohannis, despre prioritatile politicii externe

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a reamintit ce le-a transmis reprezentantilor Corpului Diplomatic referitor la prioritatile politicii externe a Romaniei.

Klaus Iohannis, despre festivalul George Enescu: Trebuie sa redam culturii, si educatiei deopotriva, locul care li se cuvine intr-o societate puternica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, duminica seara, la Festivalul International George Enescu, unde a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli. Seful statului a publicat, luni, un.

Iohannis, despre faptul ca Romania va prelua in 2019 presedintia Consiliului Uniunii Europene: Nu exista alta optiune decat sa fim la inaltimea acestui moment

Romania va prelua pentru prima data, in al doilea semestru al anului 2019, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi ca tara noastra trebuie sa fie.

Presedintele Iohannis va tine un discurs la summitul ONU de la New York

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa la summitul ONU de la New York si va sustine un discurs pe 27 septembrie, a declarat joi reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, .

Presedintele Iohannis raspunde criticilor. De ce NU A IESIT in public toata vara

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei,a declarat, marti, la Conferinta Internationala de Micro-Nano-Fotonica ROMOPTO, ca prioritatile sale au ramas aceleasi si nu vor fi umbrite de efervescenta politica sau de circumstante de moment.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe judecatorul Ion Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de eliberare din functie a judecatorului de la Tribunalul Bucuresti Ion Stanciu, deferit justitiei in dosarul omului de afaceri Dan Adamescu, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

GALERIE FOTO. Ce le-a cerut presedintele Iohannis AMBASADORILOR romani

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, le-a cerut, joi, la Palatul Cotroceni, reprezentantilor diplomatiei romane sa se implice mai mult in dezvoltarea relatiilor economice.

Ce le-a cerut presedintele Iohannis ambasadorilor romani

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, le-a cerut, joi, la Palatul Cotroceni, reprezentantilor diplomatiei romane sa se implice mai mult in dezvoltarea relatiilor economice.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

Judecatoarea ICCJ Corina Jijiie s-a pensionat. Presedintele Iohannis a semnat luni decretul de eliberare din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de eliberare din functie a judecatoarei Corina-Michaela Jijiie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), ca urmare a pensionarii acesteia, incepand cu data de 15 septembrie 2015, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Ca judecator la ICCJ, Corina Jijiie a facut parte din completurile de judecata in mai multe dosare de notorietate, precum dosarul Referendumul, ICA - Dan Voiculescu sau cel al Transferurilor din fotbal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )