Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis, despre starea de urgenta: Masurile pot duce la inchiderea graduala a frontierelor de stat, a unor restaurante sau a circulatiei rutiere

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre starea de urgenta: Masurile pot duce la inchiderea graduala a frontierelor de stat, a unor restaurante sau a circulatiei rutiere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in urma decretarii starii de urgenta, in viitorul apropiat ar putea fi luate masuri precum inchiderea graduala a frontierelor sau inchiderea cireculatiei rutiere. continuă pe Adevărul

Precizarile Grupului de Comunicare Strategica despre starea de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata seara, precizari despre decretarea strarii de urgenta, afirmand ca vor fi avute in vedere doar acele masuri necesare in combaterea raspandirii noului coronavirus.

Explicatii despre starea de urgenta: masuri, obligatii si restrictii in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca din 16 martie Romania va fi in stare de urgenta. Suna dramatic, tocmai de aceea se impun cateva explicatii ca sa stii la ce sa te.

Iohannis explica starea de urgenta pentru Romania, de la scoli la munca

Klaus Iohannis a anuntat, pe 14 martie, ca din 16 martie vom avea stare de urgenta. A anuntat, in sfarsit, ce presupune si ce masuri vor fi luate. Iohannis a anuntat ca, in conditiile.

Ciolos il atentioneaza pe Iohannis ca starea de urgenta declarata este un izvor de panica

Decizia presedintelui Romaniei de a decreta starea de urgenta, la inceputul saptamanii viitoare, est.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

Surse: Votul pentru starea de urgenta va avea loc online, intr-un sistem inedit

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind starea de urgenta trebuie aprobat sau respins de Parlament in 5 zile, insa legislativul si-a suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus. Teoretic, senatorii si deputatii ar putea vota de acasa, online, dar STS are nevoie de 3- 4 zile pentru a instala sistemul de vot electonic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )