Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis explica starea de urgenta pentru Romania, de la scoli la munca

Playtech Playtech,
Iohannis explica starea de urgenta pentru Romania, de la scoli la munca

Klaus Iohannis a anuntat, pe 14 martie, ca din 16 martie vom avea stare de urgenta. A anuntat, in sfarsit, ce presupune si ce masuri vor fi luate. Iohannis a anuntat ca, in conditiile. continuă pe Playtech

Iohannis, despre starea de urgenta: Masurile pot duce la inchiderea graduala a frontierelor de stat, a unor restaurante sau a circulatiei rutiere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in urma decretarii starii de urgenta, in viitorul apropiat ar putea fi luate masuri precum inchiderea graduala a frontierelor sau inchiderea cireculatiei rutiere.

Starea de urgenta: Controalele Inspectoratelor Teritoriale de Munca sunt suspendate, cu niste exceptii

Pe durata starii de urgenta are loc suspendarea efectuarii controalelor la angajatori de catre Inspectoratele Teritoriale de Munca, se arata in decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. insa este prevazuta posibilitatea unor exceptii.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla .

Decretul privind starea de urgenta in Romania. Ce masuri si ce restrictii ar putea contine

Privind situatia de epidemie din tara, precum cazurile confirmate in ultima vreme, s-ar putea lua noi restrictii. Starea de urgenta implementata maine, va putea contine mai multe restrictii. Decretul privind starea de urgenta in Romania Presedintele Klaus Iohannis, va emite in curand decretul cu privire la instalarea starii de urgenta. Ce se stie despre aceasta .

Ce inseamna starea de urgenta in Romania. in tara noastra a mai fost instituita aceasta masura dupa Mineriada

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca decreteaza starea de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Salvati Copiii deschide un fond de urgenta pentru intarirea capacitatii spitalelor

In contextul pandemiei de coronavirus, care pune presiune majora pe sistemul medical, asociatia Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a imbunatatirii acestuia cu focus pe sectiile de primire in regim de urgenta pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei a fost publicat luni in Monitorul Oficial, intrand oficial in vigoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )