Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, acuzat ca a mintit de USR si Pro Romania. Orban nu a fost singura propunere de premier

Mai multi alesi ai USR il critica pe Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a declarat ca a primit o singura propunere de premier, desi mai fusese avansat cel putin inca un nume.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

Presedintele Iohannis va decreta stare de urgenta in Romania la inceputul saptamanii viitoare!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi, la conferinta de presa ce a succedat investirii noului Ca.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

Un deputat USR ii cere lui Iohannis sa declare stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei juridice, apreciaza ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decreteze starea de urgenta.

CORONAVIRUS |Iohannis: Daca va uitati la televizor si vedeti politicieni care dau sfaturi la toata lumea si le stiu pe toate, eu va sfatuiesc sa schimbati canalul (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a sfatuit pe romani, in contextul crizei declansate de coronavirus, sa schimbe postul daca aud politicieni care dau sfaturi si pretind ca le stiu pe toate. Presedintele a insistat ca romanii.

Klaus Iohannis: Avem noroc, cei infectati de coronavirus sunt in stare buna!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este multumit de masurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban in contextul crizei generate de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )