Libnet.ro
UNICEF

07:45

Iohannis, interviu pentru ARD: Lupta anticoruptie este o prioritate. Tentativele de modificare a legilor existente nu sunt deloc binevenite. Am posibilitatea de atacare la CCR

B1 B1,
Iohannis, interviu pentru ARD: Lupta anticoruptie este o prioritate. Tentativele de modificare a legilor existente nu sunt deloc binevenite. Am posibilitatea de atacare la CCR

Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru postul de televiziune german ARD si a vorbit despre prioritatea pe care o are lupta anticoruptie in Romania, conform Stiri pe surse. Iohannis a facut referiri si la. continuă pe B1

Iohannis, interviu pentru ARD: Lupta anticoruptie este o prioritate. Tentativele de modificare a legilor existente nu sunt deloc binevenite. Am posibilitatea de atacare la CCR (VIDEO)

Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru postul de televiziune german ARD si a vorbit despre prioritatea pe care o are lupta anticoruptie in Romania, conform Stiri pe surse. Iohannis a facut referiri si la.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu este un hobby, ci o necesitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru ARD, ca lupta impotriva coruptiei nu este un hobby pentru el si pentru altii, ci o necesitate absoluta pentru dezvoltarea Romaniei, subliniind ca oamenii sunt multumiti de intensificarea.

Kovesi, despre parlamentari: Mi-ar fi foarte dificil sa spun ca sprijina lupta anticoruptie, in conditiile in care ne trezim la 2-3 saptamani cu tentative de modificare a Codului Penal

Laura Condruta Kovesi a criticat in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani, de la PROTV, atitudinea parlamentarilor in lupta anticoruptie. Mi-ar fi foarte dificil sa spun ca sprijina lupta anticoruptie, in.

Sinteza zilei: Iohannis, interviu in limba germana despre scandalul Schweighofer. Basescu sare la atac

Mihai Gadea a difuzat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu acordat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, postului german de televiziune ARD. Rugat sa comenteze.

FOTO. Cine este Sorin Frunzaverde, seful CJ Caras-Severin. Ce spunea despre DNA si lupta anticoruptie

Sorin Frunzaverde a intrat in politica la inceputul anului 1990, ajungand in anul 1993 presedintele Partidului Democrat, functie pe care a detinut-o pana in anul 2012, cand a ales sa paraseasca acest partid pentru a se inscrie in PNL. Din data de 7 aprilie 2012 ocupa functia de vicepresedinte al PNL la nivel national.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )