Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iohannis, multumit de noul Guvern de la Chisinau: Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice

Adevărul Adevărul,
Iohannis, multumit de noul Guvern de la Chisinau: Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice

Presedintele Klaus Iohannis se declara multumit de investirea Guvernului Filip de la Chinau, aratand ca, astfel, Republica Moldova a depasit criza politica. continuă pe Adevărul

inceput prost pentru noul Guvern de la Chisinau: mii de oameni in strada, numiri controversate la ministere-cheie

Mii de oameni protesteaza in fata Parlamentului de la Chisinau, unde noul guvern pro-european a fost votat in conditii catalogate drept cel putin bizare de analisti: premierul nu a prezentat programul de guvernare, care prin urmare nu a putut fi dezbatut, guvernul a fost votat in doar o jumatate de ora si a obtinut mai multe voturi decat numarul de parlamentari care, oficial, formasera o coalitie transpartinica tocmai pentru trecerea guvernului.

SUA doresc instalarea cat mai rapida a unui guvern in Republica Moldova

SUA doresc ca in Republica Moldova sa fie investit cat mai repede un guvern.

Violente in fata Parlamentului din Chisinau. Republica Moldova are un nou guvern

Guvernul din Republica Moldova a depus juramantul. Au fost proteste violente la Chisinau

Jurnalisti rusi, opriti sa intre in Republica Moldova

Cinci jurnalisti ai unor posturi de televiziune ruse care intentionau sa relateze despre protestele de la Chisinau au fost opriti joi sa intre in Republica Moldova, anunta Politia de frontiera moldoveana, potrivit presei ruse, citate de Mediafax.

Republica Moldova a mai pierdut un dosar la CEDO. Politistii au torturat victima pana si-a pierdut cunostinta

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Republica Moldova in cauza Cazanbaev C. contra Moldovei si a obligat Guvernul de la Chisinau sa-i achite victimei prejudiciu moral in valoare de 12 000 de euro.

Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, a anuntat Administratia Prezidentiala miercuri.

Sondaj: Cine ar obtine cele mai multe voturi, daca s-ar organiza alegeri anticipate in Republica Moldova

Un sondaj realizat in Republica Moldova arata ca in caz de alegeri anticipate, Partidul Socialistilor, Partidul Nostru, al primarului orasului Balti, controversatul om de afaceri Renato Usatii, si partidul recent creat in baza platformei civice Demnitate si Adevar ar avea cele cele mai multe voturi.

Apel catre Iohannis si Ciolos: Va cerem de urgenta sa faceti oferta unirii pentru Republica Moldova

Tinerii ii cer presedintelui si premierului roman sa faca de urgenta un apel pentru unirea cu Republica Moldova. Mesajul a venit de la Iulia Modiga, vicepresedinte al Platformei Unioniste Actiunea.

Premierul Ciolos, despre situatia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca Romania asteapta cat mai rapid instalarea in Republica Moldova a unui guvern care sa promoveze reformele si sa lupte contra coruptiei, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )