Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Ciolos, despre situatia din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos, despre situatia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca Romania asteapta cat mai rapid instalarea in Republica Moldova a unui guvern care sa promoveze reformele si sa lupte contra coruptiei, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Daniel Ionita a discutat cu Damon Wilson despre situatia din Republica Moldova

Secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ionita, a avut luni o intrevedere cu Damon Wilson, vicepresedinte executiv al Consiliului Atlantic al SUA, cei doi oficiali abordand teme legate de evolutiile din regiune, in special situatia din Republica Moldova, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat remis redactiei.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

VIDEO: Proteste in fata Parlamentului din Republica Moldova

Aproximativ 300 de oameni protesteaza, miercuri dupa-amiaza, in fata Parlamentului din Chisinau, ca reactie la invesitirea unui nou Guvern, condus de premierul Pavel Filip.

UPDATE VIDEO: Proteste in fata Parlamentului din Republica Moldova

Aproximativ 300 de oameni protesteaza, miercuri dupa-amiaza, in fata Parlamentului din Chisinau, ca reactie la invesitirea unui nou Guvern, condus de premierul Pavel Filip.

UPDATE FOTO + VIDEO: Proteste in fata Parlamentului din Republica Moldova

Aproximativ 300 de oameni protesteaza, miercuri dupa-amiaza, in fata Parlamentului din Chisinau, ca reactie la invesitirea unui nou Guvern, condus de premierul Pavel Filip.

Vinificatorii din Republica Moldova pot lua credite de 600.000 de euro pentru achizitia strugurilor

Vinificatorii din Republica Moldova pot beneficia de credite preferentiale in valoare de 600. 000 de euro pentru cumpararea strugurilor, oferite in cadrul programului Filiera Vinului.

Tranzitia i-a imbolnavit de inima pe moldoveni. Tabloul sanatatii din Republica Moldova

Datele statistice indica o dublare a afectiunilor cardiace in ultimii 20 de ani in Republica Moldova. Tabloul general al sanatatii este usor descurajant: din ce in ce mai multe boli si un sistem medical tot mai sarac, fiind inregistrate tot mai putine spitale si paturi.

Criza politica din Republica Moldova: It`s the corruption, stupid! Sau cum au ingropat pro-europenii orice sansa de aderare la UE

Victoria Nuland si Klaus Iohannis n-au lasat loc de interpretari: decat anticipate a se citi victorie categorica a partidelor pro-ruse), mai bine guvern pro-european. Dar ce mai inseamna, astazi, pro-european in schema politica de la Chisinau? Moldovenilor le-a pierit cheful de aderare, dupa ce politicienii care le-au spus poezia asta frumoasa despre integrare, democratie, anticoruptie si stat de drept au fost dovediti ca adevarati mafioti.

Republica Moldova: o noua veriga in lantul puterii discretionare

Ceea ce se intampla acum in politica din Republica Moldova trebuie explicat privind mai atent la evolutia sistemului de partide dupa ce Partidul Comunist Moldovenesc, filiala Partidului Comunist al Uniunii Sovietice din Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, pierde oficial statutul de partid unic.

MAE indeamna la calm in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe face apel la actorii politici din Republica Moldova sa actioneze cu toata raspunderea pentru desfasurarea procesului democratic de investire in functie a Guvernului Pavel Filip.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )