Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis: Prima optiune acum, cea mai buna, este o demisie a premierului si a Guvernului. E singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Prima optiune acum, cea mai buna, este o demisie a premierului si a Guvernului. E singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-un interviu televizat, ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca cea mai buna in momentul de fata, avand in vedere audierea premierului Victor. continuă pe B1

Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

Fie ca vorbim de Instagram sau de alta platforma de social media, raspunsul este unul singur: vrei sa afli adresele de e-mail ale acestor clienti, pentru ca apoi sa comunici cu ei prin e-mail. Cum sa faci rost de adresele lor? Le dai un lead magnet .

Cum se face cea mai buna salata cu ton

Salata cu ton pregatita dupa reteta sugerata de readersdigest. ca este delicioasa si satioasa, perfecta pentru mesele de pranz sau cina.

Roland Garros 2015: Tecau si Rojer, in semifinale! Cea mai buna performanta de la Paris

Horia Tecau si coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 5, s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros. Cei doi vor intalni in penultimul act perechea favorita numarul 3.

Cea mai buna tarta cu cirese

Ciresele contin 90% glucide, 7% proteine si 2% lipide si sunt satioase. Cu cat sunt mai viu colorate, cu atat contin mai multe substante benefice pentru sanatate. Prepara cu cele mai bune si aratoase cirese din piata o tarta pufoasa.

Hubble a descoperit cea mai mare aglomeratie de stele din Calea Lactee

Telescopul Hubble a fotografiat Roiul Arches, cea mai densaaglomerare de stele din Calea Lactee descoperita pana acum, potrivt HotNews,ro. Roiul Arches are o varsta intre doua si patru milioane de ani si se afla la 25. 000 de ani lumina de Terra, in constelatia Sagetatorului, aproape ce centrul Caii Lactee. Formatiunea este atat de densa incat, [] Hubble a descoperit cea mai mare aglomeratie de stele din Calea Lactee Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horia Tecau a pierdut la Roland Garros dar va urca in topul ATP la dublu, pe cea mai buna pozitie din ultimii doi ani

Desi a pierdut ieri, alaturi de partenerul sau olandez, Jean-Julien Rojer in semifinalele turneului de la Roland Garros, incepand de saptamana viitoare Horia Tecau va urca din nou in top.

Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Daca v-ati jucat vreodata Minecraft este imposibil sa nu va fi gandit ca va aduce aminte de Lego, cel putin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds. Minecraft a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare si atragatoare titluri cross-platform. Functioneaza pe orice platforma intr-o oarecare masura si ofera o libertate deosebita jucatorilor. [] Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cea mai frumoasa femeie din lume, Angelina Jolie, implineste 40 de ani. Cum a evoluat de-a lungul timpului

Celebra actrita si regizoare Angelina Jolie implineste, joi, 40 de ani. Vedeta, numita de persa straina cea mai frumoasa femei din lume, iar de revista Esquire cea mai sexy femeie in viata, este recunoscuta pentru actiunile umanitare pe care le face din anul 2001.

Romanii au talent, cea mai urmarita emisiune din luna mai. Ce productii urmeaza in topul audientelor

Romanii au talent este cea mai vizionata emisiune de divertisment a lunii mai, fiind singura productie care a adunat peste un milion de privitori in fata micilor ecrane. Antena 1 are sase productii in top zece, iar TVR 1 s-a remarcat cu numarul de telespectatori care au privit Eurovisionul.

Cand va fi redeschisa publicului Pestera Ialomitei, cea mai vizitata pestera din Bucegi

Proiectul de reabilitare a Pesterii Ialomicioarei, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din judetul Dambovita, este aproape de finalizare. Cea mai vizitata pestera din Bucegi a fost inchisa pentru turisti in luna iulie 2014 si, potrivit administratorilor de la schitul aflat la intrarea in pestera, cel mai tarziu in luna iulie a acestui an va fi gata sa primeasca din nou vizitatori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )