Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Playtech Playtech,
Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Daca v-ati jucat vreodata Minecraft este imposibil sa nu va fi gandit ca va aduce aminte de Lego, cel putin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds. Minecraft a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare si atragatoare titluri cross-platform. Functioneaza pe orice platforma intr-o oarecare masura si ofera o libertate deosebita jucatorilor. [] Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Creatorul Silk Road, piata online cu droguri, a primit verdictul si este cea mai proasta veste

Ross Ulbricht, creatorul Silk Road, a fost condamnat zilele trecute dupa un lung proces construit in jurul activitatilor ilegale desfasurate de el ca fondatoral acestei piete negre. Silk Road sau Drumul Matasii este cel mai popular website cu continut ilegal de pe internet. Prin intermediul acestuia puteti cumpara droguri, materiale explozibile, bombe gata facute si [] Creatorul Silk Road, piata online cu droguri, a primit verdictul si este cea mai proasta veste Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIKING aduce si in Romania cea mai usoara masina de tuns iarba din toate gamele sale ME 235

Cea mai usoara masina de tuns iarba din gama VIKING este disponibila si pe piata din Romania. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost conceputa pentru ingrijirea suprafetelor de iarba de pana la 300mp. ME 235 se alimenteaza la priza si este extrem de usor de manevrat, fiind apreciata mai ales de catre doamnele pasionate de gradinarit. Noul model ME 235 beneficiaza de experienta de ani de zile in inovatie a producatorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de taiere de ultima ora, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, gratie ghidonului reglabil pe inaltime.

Descoperire unicat: cum arata cea mai veche biserica crestina din Moldova. A fost gasita in mijlocul unui adevarat oras al mortilor

O campanie arheologica din anii 80 a scos la iveala un lacas de cult vechi de aproximativ 1. 700 de ani aflat in localitatea Mihalaseni, judetul Botosani. Specialistii spun ca este vorba despre cea mai veche biserica crestina din Moldova.

Concedieri la cea mai mare banca din Europa. Aproximativ 20.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea concedia pana la 20. 000 de angajati, in cadrul masurilor de reorganizare pregatite de directorul general Stuart Gulliver, relateaza Reuters. Planul.

Pana la 20.000 de angajati ai HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea fi concediati

Pana la 20. 000 de angajati ar putea fi concediati de la HSBC, cea mai mare banca din Europa, informeaza Sky News. Masura a fost luata ca urmare a deciziilor de reorganizare pregatite de directorul general Stuart.

Preturile productiei industriale au scazut. Unde s-a inregistrat cea mai mare reducere

Preturile productiei industriale au scazut in aprilie cu 2,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul reducerii pe piata interna cu 2,4% si pe cea externa cu 3,5%, cea mai mare diminuare a preturilor fiind consemnata de industria energetica, cu 8,7%.

Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Intel a ajuns la o intelegere cu producatorul de procesoare programabile Altera si va cumpara compania cu 16,7 miliarde dolari, cea mai mare tranzactie din istoria Intel. Altera are peste 3. 000 de angajati si vanzari de 1,9 miliarde dolari/an, Ericsson si Huawei fiind cei mai importanti clienti. Altera a refuzat in aprilie o oferta a Intel.

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg.

Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace

Nu putem vorbi despre masini electrice si sa nu incepem cu Tesla. Trebuie sa va obisnuiti ca in fiecare articol voi strecura doua-trei picaturi de istorie. Pana la urma, ce e mai interesant decat inceputul oricarui lucru? Bun. Lumea putin mai informata stie ca atunci cand spui Tesla spui Elon Musk. Aprofundam putin si va [] Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2451 seconds )