Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter. continuă pe Adevărul

Iolanda Balas, decorata post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a Iolandei Balas-Soter, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului a conferit.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala.

Iolanda Balas, decorata postum de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala.

Der Spiegel sustine ca reformele lui Klaus Iohannis ar fi un dezastru, dupa ce presedintele i-a retras distinctia lui Laszlo Tokes

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l diletant pe liderul Romaniei si denuntand o serie.

Klaus Iohannis: Institutiile romanesti sa se implice in reconstructia celor palestiniene

Presedintele Klaus Iohannis a exprimat joi, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, dorinta ca institutiile si firmele romanesti sa se implice in.

Politic Show: Klaus Iohannis, baie de multime la Zidul Plangerii. Israelienii au crezut ca vine Biden; Oprescu contesta interceptarile din dosar. Avocat: Nu au mare relevanta in sustinerea acuzatiilor, dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine; La Galati

Iohannis vrea sa ne implicam in reconstructia institutiilor palestiniene Aflat in vizita in Palestina, presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca. Traian Basescu: Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om pasionat de interviuri Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara.

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles.

Klaus Iohannis, criticat dur in presa germana: Tacerea a devenit marca lui inregistrata

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l.

Ce NU a spus la televizor Klaus Iohannis, dupa CSAT

Radu Tudor a comentat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )