Libnet.ro
UNICEF

05:30

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Antena3 Antena3,
Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului a conferit. continuă pe Antena3

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a Iolandei Balas-Soter, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala.

Iolanda Balas, decorata postum de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balas-Soter, anunta Administratia Prezidentiala.

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de mai multe personalitati

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de fosta atleta de talie mondiala Gabriela Szabo, Fostul mare tenismen Ilie Nastase, fosta campioana olimpica la atletism Maricica Puica, vicecampioana olimpica la atletism Ionela Tirlea, fosta aruncatoare de disc Nicoleta Grasu, cel mai de succes pentatlonist roman, Dumitru Spirlea, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu.

Iolanda Balas Soter, o legenda a sportului romanesc, a murit la varsta de 79 de ani

Dubla campioana olimpica la atletism Iolanda Balas Soter, considerata o legenda a sportului romanesc, s-a stins din viata la varsta de 79 de ani, anunta Mediafax. Fosta sportiva avea probleme de sanatate de mai mult timp. Multipla recordmana mondiala si olimpica si fost presedinte al Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas a fost o mare personalitate a sportului mondial.

Iolanda Balas a murit. Cum a fost salvata atleta de Gheorghiu-Dej: Lasa, tovarasa, ca se va rezolva asa cum trebuie!

Iolanda Balas a murit. Fosta mare campioana olimpica a decedat, vineri, la ora 15. 10, la Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Capitala, din cauza unei suferinte severe.

Iolanda Balas a murit. Reactii dupa moartea fostei atlete. Lumea sportului plange dupa marea campioana

Iolanda Balas a murit vineri dimineata la 79 de ani, lasand in urma o cariera prodigioasa si o imagine impecabila in lumea sportului.

Iolanda Balas a incetat din viata

Iolanda Balas, fost dubla campioana olimpica la atletism, a incetat vineri din viata la varsta de 79 de ani.

Iolanda Balas Soter a murit. Ce spunea acum cinci ani despre viata sa

Iolanda Balas Soter a murit vineri, la varsta de 79 de ani. in urma cu cinci ani, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, marea campioana privea inapoi, spre viata sa. N-as.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )