Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles. continuă pe Antena3

INTERVIU Tudor Chirila: Traim intr-un moment si intr-o tara in care nu poti sa spui hlizit: sunt fericit

Cu aerul unui adolescent, Tudor Chirila povesteste despre educatia primitain sanul familiei, care i-a desenat primele linii ale unei vieti de artist. in ultimii ani, opiniile emise de solistul trupei Vama la adresa unor subiecte de interes public i-au facut pe oamenii generatiei Facebook sa gaseasca in Chirila un reprezentant de seama al societatii civile.

Klaus Iohannis, criticat dur in presa germana: Tacerea a devenit marca lui inregistrata

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l.

Ce NU a spus la televizor Klaus Iohannis in aceasta seara, dupa CSAT

Radu Tudor a comentat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tari.

Ce NU a spus la televizor Klaus Iohannis, dupa CSAT

Radu Tudor a comentat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tari.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos fac apel la clementa in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit sambata la Kuala Lumpur cu oficiali ai Malaeziei, transmitand din partea presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos scrisori oficiale in care se face apel la clementa in cazul lui Ionut Gologan, cetatean roman condamnat la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri, anunta Mediafax.

Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este un dezastru, scrie Der Spiegel, intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat Seful statului roman Iohannis: Diletantul.

Politic Show: Klaus Iohannis, baie de multime la Zidul Plangerii. Israelienii au crezut ca vine Biden; Oprescu contesta interceptarile din dosar. Avocat: Nu au mare relevanta in sustinerea acuzatiilor, dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine; La Galati

Iohannis vrea sa ne implicam in reconstructia institutiilor palestiniene Aflat in vizita in Palestina, presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca. Traian Basescu: Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om pasionat de interviuri Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara.

Gestul facut de Klaus Iohannis la Zidul Plangerii. Imaginile au adunat mii de aprecieri pe Facebook

Klaus Iohannis, aflat in vizita in Israel, a lasat un biletel la Zidul Plangerii. Klaus Iohannis a spus ca si-a scris una dintre dorinte pe biletul respectiv. Presedintele.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a Iolandei Balas-Soter, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )