Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iolanda Balas a incetat din viata

Online Sport Online Sport,
Iolanda Balas a incetat din viata

Iolanda Balas, fost dubla campioana olimpica la atletism, a incetat vineri din viata la varsta de 79 de ani. continuă pe Online Sport

Atleta Iolanda Balas a incetat din viata

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a murit, vineri, la varsta de 79 de ani.

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a incetat din viata

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a murit, vineri, la varsta de 79 de ani.

A incetat din viata marea campioana romana de atletism Iolanda Balas

Ion Sandu: Trecerea la cele vesnice a Iolandei Balas, o mare pierdere pentru sportul mondial Trecerea la cele vesnice a Iolandei Balas a intristat pe toti membrii conducerii Federatiei Romane de Atletism, aflati la Arad, cu ocazia Cupei Europei editia a XVI-a, a declarat Ion Sandu, presedintele FRA, transmite Agerpres.

Iolanda Balas Soter, o legenda a sportului romanesc, a murit la varsta de 79 de ani

Dubla campioana olimpica la atletism Iolanda Balas Soter, considerata o legenda a sportului romanesc, s-a stins din viata la varsta de 79 de ani, anunta Mediafax. Fosta sportiva avea probleme de sanatate de mai mult timp. Multipla recordmana mondiala si olimpica si fost presedinte al Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas a fost o mare personalitate a sportului mondial.

Iolanda Balas Soter a murit. Ce spunea acum cinci ani despre viata sa

Iolanda Balas Soter a murit vineri, la varsta de 79 de ani. in urma cu cinci ani, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, marea campioana privea inapoi, spre viata sa. N-as.

A murit Iolanda Balas. Dumitru Spirlea: Liniste! Doamna Ioli se inalta la cer printre celelalte stele

Iolanada Balas-Soter a murit. Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, anunta Federatia Romana de Atletism. Dubla campioana olimpica la.

Doliu in sportul romanesc. A murit Iolanda Balas Soter

Doliu in sportul romanesc! Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, scrie Gsp. ro. Dubla campioana olimpica la atletism a murit, azi, la.

Iolanda Balas a murit. Cum a fost salvata atleta de Gheorghiu-Dej: Lasa, tovarasa, ca se va rezolva asa cum trebuie!

Iolanda Balas a murit. Fosta mare campioana olimpica a decedat, vineri, la ora 15. 10, la Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Capitala, din cauza unei suferinte severe.

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de mai multe personalitati

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de fosta atleta de talie mondiala Gabriela Szabo, Fostul mare tenismen Ilie Nastase, fosta campioana olimpica la atletism Maricica Puica, vicecampioana olimpica la atletism Ionela Tirlea, fosta aruncatoare de disc Nicoleta Grasu, cel mai de succes pentatlonist roman, Dumitru Spirlea, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu.

Iolanda Balas a murit. Reactii dupa moartea fostei atlete. Lumea sportului plange dupa marea campioana

Iolanda Balas a murit vineri dimineata la 79 de ani, lasand in urma o cariera prodigioasa si o imagine impecabila in lumea sportului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )