Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ion Cristoiu: Cine are interes ca Victor Ponta sa piarda si presedintia partidului?

B1 B1,
Ion Cristoiu: Cine are interes ca Victor Ponta sa piarda si presedintia partidului?

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine, intr-un editorial postat pe blogul personal, ca masurile din ultima perioada privind legea amnistiei si gratierii ar putea sta la baza unui plan prin care Victor Ponta sa. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec, in aceste alegeri, el nu a reprezentat un prototip credibil pentru ce inseamna profilul de presedinte - considera Octavian Stireanu, consilierul prezidential al lui Ion Iliescu in perioada 2000-2004 si fost parlamentar in doua legislaturi.

VIDEO Victor Ponta, dupa Comitetul Executiv National al PSD: Trebuie sa gasim o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali si corupti / Congres in primavara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentam in Parla

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca Partidul Social Democrat are nevoie de un nou proiect, o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut si care sa scape formatiunea de imaginea unui partid al comunistilor, al baronilor locali si protector al coruptilor. Liderul PSD a mai anuntat ca PSD se va reuni in Congres in primavara anului viitor, cand va fi aleasa o noua conducere a partidului. Totodata, in cadrul CExN s-a mai decis ramanerea PSD la guvernare si continuarea proiectelor, urmand ca Victor Ponta sa se prezinte in fata Parlamentului cu o formula restructurata de Guvern si cu bugetul pentru 2015.

Faleza cu trei moase. Premierul Victor Ponta a incurcat itele la Tulcea: din doi proprietari, faleza are acum trei

Promisiunile pe care Victor Ponta le-a facut la Tulcea in timpul campaniei electorale nu numai ca nu s-au indeplinit, dar mai mult au incurcat autoritatile. Spre exemplu, daca pana acum faleza avea doi proprietari, acum are trei.

Victor Ponta are o noua propunere la conducerea MAE: Bogdan Aurescu

Premierul Victor Ponta l-a propus pentru functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister, dupa ce anterior il nominalizase pe Mihnea Motoc.

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca, firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el, a declarat Vanghelie.

Victor Ponta, discurs in fata Parlamentului despre votul din diapora: Legea trebuie schimbata, e depasita de realitatile demografice. / A fost primul scrutin electoral la care nimeni n-a acuzat elemente de frauda

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, intr-un discurs in fata Parlamentului pe tema votului din diaspora, ca legea privind organizarea alegerilor trebuie schimbata, deoarece este depasita de realitatile demografice. Ponta a propus, la dezbaterea din Parlament, introducerea votului prin corespondenta sau a votului electronic, precum si sa se dea unei autoritati aflate in subordinea Parlamentului, asa cum este Autoritatea Electorala Permanenta, sarcina organizarii votului. Premierul a aratat ca MAE nu are atributia de a organiza alegerile. Au raspuns politic doi ministri. Corlatean si Melescanu - n. red.

Banciu: Victor Ponta, vacanta de consolare in Dubai, fara Daciana. Casniciile oamenilor politici sunt ca aliantele, doar de sarbatori

RaduBanciu a vorbit, duminica seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre concediul lui Victor Ponta, luat in urma infrangerii de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta, .

Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi.

Promisiunile facute bacauanilor de premierul Victor Ponta, neonorate pana la sfarsitul anulului electoral 2014

Victor Ponta a promis la vizitele din aprilie si octombrie ca vor incepe lucrarile la centura ocolitoare a Bacaului, vor fi continuate investitiile la Aeroportul Bacau, la Spitalul Municipal Bacau si la Sala Polivalenta dar si ca va fi realizat proiectul autostrazii Bacau-Brasov. Ponta a avut o premonitie in urma cu o luna: Nu voi pleca de la Palatul Victoria la Cotroceni pana nu se semneaza contractul pentru soseaua de centura a Bacaului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )