Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Hotnews Hotnews,
 Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi. continuă pe Hotnews

Deputatul Cosmin Necula: Deocamdata, in PSD Bacau nu s-a pus in discutie schimbarea din functie a lui Victor Ponta. Asta s-ar putea hotari la Congresul PSD

Liderii social democrati bacauani au stabilit in urma intalnirii Biroului Politic Permanent, care a avut loc sambata, ca este necesara o analiza atenta a esecului de la alegerile prezidentiale. Eventualele schimbari in structura de conducere a PSD, inclusiv a presedintelui partidului Victor Ponta, ar putea avea loc la Congresul PSD, care ar putea fi organizat in luna decembrie, dar nu mai tarziu de februarie 2015.

Realitatea Tv: Victor Ponta si Sebastian Ghita, impreuna in vacanta in Dubai

Premierul Victor Ponta si deputatul PSD Sebastian Ghita au plecat impreuna in vacanta in Dubai, anunta Realitatea Tv, care a prezentat si o fotografie cu cei doi, postul de televiziune sustinand ca poza a fost realizate intr-un club luxos din Emiratele Arabe Unite si trimisa de un roman.

Jurnalistul Rares Bogdan publica pe Facebook presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul din Dubai, in valoare de peste 11.900 RON

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe Facebook, presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul de lux din Dubai unde ar fi fost surprins impreuna cu deputatul PSD si omul de afaceri Sebastian Ghita. Sub titlul Diaspora se razbuna! Un roman din Dubai. , Rares Bogdan a publicat presupusa nota de plata a primului ministru, precum si un text trimis de un roman din Dubai. Realitatea Tv a anuntat, sambata, ca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt in vacanta in Dubai, ei fiind surprinsi impreuna, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un clux exclusivist din Dubai. Valoarea presupusei note platite de premier intr-o noapte in club se ridica la aproximativ 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11.

Banciu: Victor Ponta, vacanta de consolare in Dubai, fara Daciana. Casniciile oamenilor politici sunt ca aliantele, doar de sarbatori

RaduBanciu a vorbit, duminica seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre concediul lui Victor Ponta, luat in urma infrangerii de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta, .

Victor Ponta se reface in Dubai dupa esecul in alegerile prezidentiale. Premierul este insotit de Sebastian Ghita

Premierul Victor Ponta si colegul sau de partid, deputatul Sebastian Ghita, isi petrec impreuna vacanta in Emiratele Arabe Unite, la Dubai, scrie Realitatea TV. Cei doi au fost surprinsi intr-un club de fite din capitala Emiratelor Arabe.

Daciana si Victor Ponta au plecat din tara si petrec vacanta separat

Victor Ponta si sotia lui, Daciana, au plecat din tara pentru a petrece o scurta vacanta, nu impreuna, ci separat. Premierul se afla in Dubai, iar partenera lui de viata in Viena. Iata ce fac acolo.

Realitatea.net: Victor Ponta revine in tara in aceasta seara la bordul unui avion de lux

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, se intoarce in tara duminica seara dupa vacanta petrecuta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde a fost insotit si de Sebastian Ghita, potrivit realitatea. net.

Realitatea.net: Victor Ponta revine in tara in marti seara seara la bordul unui avion de lux. Dan Sova: Ponta circula numai cu avioane de linie. Vine miercuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, se intoarce in tara duminica seara dupa vacanta petrecuta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde a fost insotit si de Sebastian Ghita, potrivit realitatea. net.

Realitatea.net: Victor Ponta revine in tara in marti seara la bordul unui avion de lux. Dan Sova: Ponta circula numai cu avioane de linie. Vine miercuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, se intoarce in tara duminica seara dupa vacanta petrecuta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde a fost insotit si de Sebastian Ghita, potrivit realitatea. net.

Victor Ponta a revenit la Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai - surse

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13. 00, au declarat surse oficiale pentru agentia Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )