Libnet.ro
UNICEF

13:45

Promisiunile facute bacauanilor de premierul Victor Ponta, neonorate pana la sfarsitul anulului electoral 2014

Adevărul Adevărul,
Promisiunile facute bacauanilor de premierul Victor Ponta, neonorate pana la sfarsitul anulului electoral 2014

Victor Ponta a promis la vizitele din aprilie si octombrie ca vor incepe lucrarile la centura ocolitoare a Bacaului, vor fi continuate investitiile la Aeroportul Bacau, la Spitalul Municipal Bacau si la Sala Polivalenta dar si ca va fi realizat proiectul autostrazii Bacau-Brasov. Ponta a avut o premonitie in urma cu o luna: Nu voi pleca de la Palatul Victoria la Cotroceni pana nu se semneaza contractul pentru soseaua de centura a Bacaului. continuă pe Adevărul

Faleza cu trei moase. Premierul Victor Ponta a incurcat itele la Tulcea: din doi proprietari, faleza are acum trei

Promisiunile pe care Victor Ponta le-a facut la Tulcea in timpul campaniei electorale nu numai ca nu s-au indeplinit, dar mai mult au incurcat autoritatile. Spre exemplu, daca pana acum faleza avea doi proprietari, acum are trei.

Promisiunile facute de Ponta teleormanenilor: diguri, hidrocentrala si autostrada

Diguri de protectie impotriva inundatiilor, o megahidrocentrala si o autostrada care sa lege Alexandria de Bucuresti. Acestea au fost principalele promisiuni facute teleormanenilor de premierul Victor Ponta si de vicepremierul Liviu Dragnea in scurtele popasuri facute prin judetul Teleorman. Cu exceptia digurilor, inaugurate prea devreme si aflate inca in lucru, restul promisiunilor n-au prins contur.

Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi.

Surse: Victor Ponta, discutii cu deputatii inainte de CEX-ul PSD. Premierul anunta o remaniere guvernamentala si intrarea in Guvern a PLR

Premierul Victor Ponta poarta, marti, discutii cu deputatii inainte de CEX-ul PSD, relateaza B1 TV. Potrivit unor surse oficiale citate de B1 TV, primul ministru le-ar fi spus ca ar fi bine sa ramana la.

Victor Ponta: M-am dus in concediu pe banii mei, nu pe banii Guvernului. / Ati pandit note de plata, avion privat. Nu beau whisky, poate alti presedinti. / Dupa deconspirarea lui Turcescu, Rares Bogdan, ofiter acoperit, se ocupa de aceste lucruri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai pe banii lui, nu pe banii Guvernului. Premierul a sustinut ca Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat sa panditi avionul privat care vine din luna. Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti. Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11. 900 RON: De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri.

Victor Ponta, discurs in fata Parlamentului despre votul din diapora: Legea trebuie schimbata, e depasita de realitatile demografice. / A fost primul scrutin electoral la care nimeni n-a acuzat elemente de frauda

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, intr-un discurs in fata Parlamentului pe tema votului din diaspora, ca legea privind organizarea alegerilor trebuie schimbata, deoarece este depasita de realitatile demografice. Ponta a propus, la dezbaterea din Parlament, introducerea votului prin corespondenta sau a votului electronic, precum si sa se dea unei autoritati aflate in subordinea Parlamentului, asa cum este Autoritatea Electorala Permanenta, sarcina organizarii votului. Premierul a aratat ca MAE nu are atributia de a organiza alegerile. Au raspuns politic doi ministri. Corlatean si Melescanu - n. red.

Adevarul LIVE: Problemele votului din diaspora au ajuns in Parlament. Raspunsurile lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, doua solutii, pe care le considera esentiale astfel incat, pe viitor, situatii precum cea de la votul din diaspora sa poata fi evitate. Premierul a militat pentru votul electronic si pentru delegarea exclusiva a atributiilor de organizare a scrutinului catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Premierul Victor Ponta si ministrul de Externe, asteptati marti dimineata in Parlament sa explice dezastrul de la votul din diaspora pentru prezidentiale

In plenul Camerei Deputatilor are loc, marti dimineata, o dezbatere pe temavotului din diaspora, solicitata de PNL, la care a fost invitat sa participe si premierul Victor Ponta.

Gheorghe Nichita: Victor Ponta nu trebuie sacrificat. Nu cred ca el e vinovat

Vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat intr-un interviu acordat astazi, 26 noiembrie, ca premierul Victor Ponta n-ar trebui schimbat din fruntea partidului dupa ce a pierdut campania pentru prezidentiale.

Victor Ponta cere ministrilor sa finalizeze in aceste zile propunerile Romaniei pentru planul de investitii lansat de Comisia Europeana

Premierul Victor Ponta cerut ministrilor sa finalizeze in urmatoarele zile propunerile Romaniei pentru planul de investitii lansat de Comisia Europeana. Este vorba de planul de investitii de 315 miliarde de euro sustinut si prezentat piercuri de Comisia Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )