Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ion Cristoiu: inainte de a se retrage la Bruxelles, Hoarda lui Dacian Ciolos parjoleste Romania!

B1 B1,
Ion Cristoiu: inainte de a se retrage la Bruxelles, Hoarda lui Dacian Ciolos parjoleste Romania!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre ultimele actiuni ale premierului Dacian Ciolos si ale presedintelui Klaus Iohannis. Cristoiu subliniaza. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Prozatorii de la DIICOT au creat un personaj fabulos: Edmond Dantes de Romania, pe numele sau de buletin, Daniel Dragomir!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre dosarul Black Cube, dupa ce in cursul zilei de miercuri DIICOT a anuntat retinerea lui Daniel.

Ion Cristoiu: Rechizitoriul DIPI face o dezvaluire senzationala: in perioada cand era premier interimar, Gabriel Oprea a fost interceptat de SRI!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre dezvaluirea facuta de rechizitoriul DIPI cu privire la interceptarea facuta de SRI catre Gabriel Oprea.

Ion Cristoiu: Sa mai spuna cineva ca in Romania Lupta impotriva coruptiei e altceva decat o rafuiala politico- mafiota! Azi: Cazul Horia Georgescu

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre una dintre cele mai importante institutii ale statului, DNA, si despre modul in care Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )