Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Politico: Cinci motive pentru care Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul European pentru Securitate Cibernetica

Dupa o cursa stransa, Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul Cyber al UE. Un succes diplomatic exceptional, a apreciat presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care este vorba de primul organism european gazduit de Romania. intr-o analiza pe acest subiect, Politico enumera cinci motive pentru care capitala Romaniei a castigat in fata altor sase orase: Bruxelles, Muenchen, Varsovia, Vilnius, Luxemburg si Leon.

Ion Cristoiu: Ca raspuns la sfidarea din partea PNL, isi va infiinta Klaus Iohannis propriul partid?

Ion Cristoiu este de parere ca PNL l-a sfidat pe Klaus Iohannis prin propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier. Surse politice spun insa ca intre PNL-ul condus de Ludovic Orban si Klaus Iohannis divortul s-a produs.

Cazul Navalnii: Putin afirma ca nu vede motive pentru declansarea unei anchete

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca nu vede motive pentru deschiderea unei anchete in Rusia asupra otravirii opozantului Aleksei Navalnii, victima a unui presupus atac cu agent neurotoxic in vara, relateaza AFP.

Simona Halep, atacata in SUA. Care este motivul pentru care nu si-ar merita locul in clasament

Simona Halep a avut un sezon in care a legat 18 victorii consecutive si a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. Dar la nivel de turnee de Grand Slam nu a impresionat. Semifinala de la Australian Open este singurul ei rezultat notabil in competitiile majore. La US Open 2020 a decis sa nu .

Viviana Sposub, despre motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult

Viviana Sposub a dezvaluit motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult in alegerea facuta, cititi in destainuirile facute de vedeta de la Ferma, in articolul de mai jos. De ce a ales Viviana sa lucreze in televiziune. Pentru asta m-am pregatit de mica! Viviana Sposub, coprezentatoare la Vorbeste Lumea .

Cristoiu: Toti sunt ocupati cu impartirea ciolanului. De pandemie nu se mai ocupa nimeni. Vai de capul nostru!

Dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, nimeni nu se mai ocupa de tara, sustine jurnalistul Ion Cristoiu, iar dezastrul regimului Iohannis consta nu numai in incalcarea Constitutiei, dar, mai ales, in neglijarea luptei impotriva pandemiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )