Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ion Cristoiu: Ce a scris Elena Udrea in jurnal despre Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

B1 B1,
Ion Cristoiu: Ce a scris Elena Udrea in jurnal despre Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Elena Udrea a anuntat ca a scris in jurnalul sau despre relatia Hellvig - Coldea inca din luna noiembrie si l-a rugat pe jurnalistul Ion Cristoiu sa publice acele insemnari. Udrea povesteste despre o . continuă pe B1

FOTO. Care a fost primul mesaj pe care l-a scris Elena Udrea pe Facebook dupa eliberarea din arestul preventiv

La cateva ore dupa eliberarea din Arestul Politiei Capitalei echipa Elenei Udrea a scris, pe contul de Facebook al fostului ministru, ca le multumeste tuturor celor care au sustinut-o si i-au fost alaturi in ultima perioada.

Elena Udrea le-a trimis un mesaj jurnalistilor Cristoiu si Striblea, despre denuntul impotriva lui Coldea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, un sms celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva sefului.

Ion Cristoiu: Singura lovitura cumplita care i se poate da Elenei Udrea e sa nu se mai vorbeasca despre ea

Judecatorii iCCJ au decis, marti, ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu in cazul Elenei Udrea. Elena Udrea are interdictie sa iasa din casa fara voia.

Striblea, despre sms-ul primit de la Elena Udrea: Nu am nicio obligatie fata de statul roman sa-i pun pe masa corespondenta mea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, mai multe sms-uri celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva.

Inca o dovada a blatului Basescu - Ponta: Elena Udrea il informa pe Maior ca Florian Coldea lucreaza impotriva lui Victor Ponta in campania electorala

Ion Cristoiu a relatat pe blogul sau un moment important din campania electorala pentru prezidentiale, moment povestit de Elena Udrea in jurnalul pe care i l-a incredintat ziaristului. Astfel, Udrea a relatat cum s-a dus la George Maior seful SRI, anuntat de Ponta drept viitor premier daca va castiga prezidentialele) sa-i spuna ca Florian Coldea lucreaza impotriva lui Ponta.

Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: E o mare victorie. Si daca o ducea la ghilotina, tot succes era

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, marti seara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1TV, despre eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei,.

Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: E o mare victorie. Si daca o ducea la ghilotina, tot succes era (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, marti seara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1TV, despre eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei,.

Elena Udrea trimite SMS-uri jurnalistilor, in direct

EIena Udrea a trimis SMS-uri jurnalistilor Ion Cristoiu si Catalin Striblea, in timp ce acestia erau in direct intr-o emisiune. Cei doi au refuzat sa spuna insa ce contine mesajul de la.

Eduard Hellvig, un om incomod pentru Elena Udrea: Jaf cu banul public la Ministerul Dezvoltarii

Eduard Hellvig este un om incomod pentru Elena Udrea. Dupa ce Hellvig a preluat portofoliul de la Ministerul Dezvoltarii si Turismului de la Elena Udrea, acesta a comandat un audit. Jaf cu banul public, spunea.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )