Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere intre Vasile Blaga si Monica Macovei

B1 B1,
Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere intre Vasile Blaga si Monica Macovei

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere in liderul PDL Vasile Blaga si Monica Macovei, care de curand si-a anuntat candidatura la prezidentiale, fara a parasi partidul, scrie Stiripesurse. Eu am. continuă pe B1

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere intre Vasile Blaga si Monica Macovei. Europarlamentarul PDL: M-am inscris pentru a castiga(VIDEO)

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere in liderul PDL Vasile Blaga si Monica Macovei, care de curand si-a anuntat candidatura la prezidentiale, fara a parasi partidul, scrie Stiripesurse. Eu am.

Fost membru PDL: Firma lui Berna, controlata si dirijata de Vasile Blaga

Firma Tehnologica Radion, al carei administrator este Theodor Berna - fost consilier al presedintelui Traian Basescu - ar fi fost controlata in 2012 de Vasile Blaga, pe atunci ministru de Interne. Cel putin asta.

Vasile Blaga: Masurile luate de guvernarea Ponta, in ultimii doi ani, au dus Romania in recesiune

Vasile Blaga este de parere ca masurile luate de guvernarea Ponta in ultimii doi ani au dus Romania in recesiune, iar daca la Senat nu se va intruni cvorum pentru votarea cererii de reexaminare a presedintelui privind legea de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale, atunci premierul Victor Ponta nu-si doreste introducerea acestei masuri, informeaza Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )