Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ion Iliescu, prima reactie dupa inculparea in Dosarul Mineriadei: Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu, prima reactie dupa inculparea in Dosarul Mineriadei: Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada

Fostul presedinte Ion Iliescu, acuzat de crime impotriva umanitatii in Dosarul Mineriadei, a declarat pentru Digi24 ca nu are sa ce sa isi reproseze. Voi fi chemat, voi dialoga, voi raspunde, care este problema?, a afirmat Iliescu, spunand ca parchetul cerceteaza, probabil, in urma primirii unor sesizari. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu, PRIMA REACTIE dupa inculparea sa in dosarul Mineriadei: NU AM NIMIC SA-MI REPROSEZ

FostulpresedinteIon Iliescua declarat, sambata, canu are nimic sa-si reproseze in legaturacu mineriada din 13-15 iunie 1990 si cava raspunde chemarii.

Prima reactie a fostului presedinte Ion Iliescu, dupa inculparea in dosarul Mineriadei, soldata cu 1269 de victime: Nu imi reprosez nimic. E o chestiune care s-a petrecut in 1990. Am trecut peste ea

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat ca el nu are sa-si reproseze nimic in chestiunea Mineriadei din iunie 1990.

Ion Iliescu, despre punerea sub acuzare in dosarul Mineriadei din 90: Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada!

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Digi24, ca nu are ce-si reproseze legat de Mineriada din 1990, in contextul in care procurorii militari au anuntat vineri ca au inceput urmarirea penala pe numele sau si al altor 13 persoane care aveau functii de raspundere in urma cu 26 de ani.

Sotia lui Sebastian Ghita, prima reactie dupa fuga fostului deputat: Ce a spus aceasta despre disparitie

Sotia lui Sebastian Ghita a vorbit, in premiera, despre disparitia fostului deputat. Aceasta a fost vazut, ultima data, de echipajul care il fila, pe drumul spre Ploiesti, luni noaptea. De atunci,.

Revolutionar roman, despre inculparea lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din 1990: Toate dovezile spun ca a avut o implicare grava in evenimente

Procurorii militari ai Parchetului de pe langa Curtea Suprema au pus in miscare actiunea penala, pentru infractiuni contra umanitatii, impotriva lui Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu, Gelu Voican Voiculescu, Nicolae Dumitru si Florescu Mugurel Cristian, in dosarul Mineriadei din 1990.

Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada!, spune Ion Iliescu referitor la inculparea in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Digi24, ca nu are ce-si reproseze legat de Mineriada din 1990, in contextul in care procurorii militari au anuntat vineri ca au inceput urmarirea penala pe numele sau si al altor 13 persoane care aveau functii de raspundere in urma cu 26 de ani.

DOSARUL MINERIADEI: Ion ILIESCU, Petre ROMAN, Virgil MAGUREANU, Voican VOICULESCU, INCULPATI! (VIDEO)

Procurorii militari din Parchetul instantei supreme i-au pus sub inculpare in Dosarul Mineriadei pe fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman, fostul director al SRI Virgil Magureanu si fostul.

Marian Munteanu, despre dosarul in care este acuzat Ion Iliescu: espre dosarul Mineriadei: in sfarsit, anchetatorii au inceput sa cerceteze cu atentie evenimentele. Romania asteapta un raspuns

Liderul studensilor din Piata Universitatii din iunie 1990, Marian Munteanu a declarat, vineri, referitor la dosarul Mineriadei, ca, in sfarsit, anchetatorii au inceput sa cerceteze cu atentie evenimentele.

Acuzati de crima impotriva umanitatii. Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Gelu Voican Voiculescu sunt oficial inculpati in dosarul Mineriadei sangeroase din iunie 1990

Parchetul de pe langa ICCJ a anuntat, vineri, inceperea urmaririi penale impotriva lui Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Gelu Voican Voiculescu, pentru implicarea lor in evenimentele Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

Ion Iliescu, inculpat in dosarul Mineriadei

Procurorii militari au decis astazi punerea in miscare a actiunii penale, sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii, fata de fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )