Libnet.ro
UNICEF

11:31

Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada!, spune Ion Iliescu referitor la inculparea in dosarul Mineriada

Adevărul Adevărul,
Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada!, spune Ion Iliescu referitor la inculparea in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Digi24, ca nu are ce-si reproseze legat de Mineriada din 1990, in contextul in care procurorii militari au anuntat vineri ca au inceput urmarirea penala pe numele sau si al altor 13 persoane care aveau functii de raspundere in urma cu 26 de ani. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, prima reactie dupa inculparea in Dosarul Mineriadei: Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada

Fostul presedinte Ion Iliescu, acuzat de crime impotriva umanitatii in Dosarul Mineriadei, a declarat pentru Digi24 ca nu are sa ce sa isi reproseze. Voi fi chemat, voi dialoga, voi raspunde, care este problema?, a afirmat Iliescu, spunand ca parchetul cerceteaza, probabil, in urma primirii unor sesizari.

Ion Iliescu, despre punerea sub acuzare in dosarul Mineriadei din 90: Eu nu am sa-mi reprosez nimic din nicio perioada!

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Digi24, ca nu are ce-si reproseze legat de Mineriada din 1990, in contextul in care procurorii militari au anuntat vineri ca au inceput urmarirea penala pe numele sau si al altor 13 persoane care aveau functii de raspundere in urma cu 26 de ani.

Prima reactie a fostului presedinte Ion Iliescu, dupa inculparea in dosarul Mineriadei, soldata cu 1269 de victime: Nu imi reprosez nimic. E o chestiune care s-a petrecut in 1990. Am trecut peste ea

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat ca el nu are sa-si reproseze nimic in chestiunea Mineriadei din iunie 1990.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )