Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia lui Sebastian Ghita, prima reactie dupa fuga fostului deputat: Ce a spus aceasta despre disparitie

B1 B1,
Sotia lui Sebastian Ghita, prima reactie dupa fuga fostului deputat: Ce a spus aceasta despre disparitie

Sotia lui Sebastian Ghita a vorbit, in premiera, despre disparitia fostului deputat. Aceasta a fost vazut, ultima data, de echipajul care il fila, pe drumul spre Ploiesti, luni noaptea. De atunci,. continuă pe B1

Cat il costa pe Sebastian Ghita fuga de sub controlul judiciar

Sebastian Ghita este un fugar de lux: evadarea sa ar putea face statul roman mai bogat cu 13 milioane de euro. Este cautiunea platita de fostul deputat atunci cand a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA au banuit ca afaceristul ar putea sa se faca nevazut, chiar daca a lasat garantii pentru buna purtare. Asa ca l-au pus sub supraveghere, dar Ghita a reusit sa scape de politistii care il filau.

Soferul lui Sebastian Ghita, audiat de politistii prahoveni dupa ce fostul deputat nu a fost gasit

Soferul fostului deputat Sebastian Ghita, dat in consemn la frontiera si cautat de anchetatori, a fost audiat joi dupa-amiaza de catre politistii prahoveni, demersul avand loc dupa ce Politia a constatat ca Ghita nu a respectat termenii controlului.

SEBASTIAN GHITA a participat luni la o iNTALNIRE organizata de CONDUCEREA SRI cu fostii membri ai Comisiei de control asupra Serviciului

Sebastian Ghita a fost dat in consemn la granita si este cautat in toata tara dupa ce, miercuri, nu s-a prezentat la Parchet in baza citatiei anchetatorilor. Luni seara, insa, el a fo.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Ancheta dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita. inregistrarea data publicitatii de catre fostul deputat ajunge la Consiliul Superior al Magistraturii. Inspectia judiciara s-a autosesizat si urmeaza sa.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat, de urgenta, deschiderea unei anchete interne la Politie, dupa disparitia lui Sebastian Ghita

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat Politiei Romane sa deschida o ancheta interna cu privire la modul in care au actionat politistii in privinta operati. unii de filaj, in timpul careia Sebastian Ghita a reusit sa scape de ofiterii de Operatiuni Speciale .

Sebastian Ghita ar fi fost pierdut in trafic de catre politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza foarte mare. Echipajul nu ar fi reusit sa il urmareasca pe Ghita, care mergea spre casa dupa un eveniment al SRI.

Cum a scapat Sebastian Ghita, pe DN1, de politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora. MAI a cerut ancheta

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza foarte mare. Echipajul nu ar fi reusit sa il urmareasca pe Ghita, care mergea spre casa dupa un eveniment al SRI.

Surse: Sebastian Ghita ar fi fost pierdut luni seara de politistii care il filau, dupa ce a plecat de la un eveniment al SRI

Sebastian Ghita era filat inca de saptamana trecuta de politistii Directiei pentru Operatiuni Speciale, la cererea procurorilor, luni seara el fiind pierdut de cei care il urmareau pe DN1, in timp ce se indrepta catre casa de la un eveniment al SRI, au declarat surse apropiate anchetei pentru agentia Mediafax.

Avocatul lui Sebastian Ghita, dupa disparitia acestuia: Nu am putut lua legatura cu el si nici nu am de gand sa il caut

Avocatul lui Sebastian Ghita, Bogdan Micu, a declarat joi, pentru News. ro, ca nu a putut lua legatura cu fostul deputat, in contextul in care acesta este cautat de miercuri de politie, ca urmare a neprezentarii sale la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Sebastian Ghita, dat in consemn la frontiera si cautat in continuare de autoritati

Fostul deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia procurorii DNA au emis, ieri dupa-amiaza, un mandat de aducere, este dat in consemn la frontiera, dar si la toate unitatile de politie, el nefiind gasit la domiciliu si nici in locurile pe care le frecventeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )