Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac explica de ce crede atat de mult in Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac explica de ce crede atat de mult in Simona Halep

Ion Tiriac n-a ascuns niciodata ca este unul dintre cei mai infocati sustinatori ai Simonei Halep, pe care de altfel, o si sprijina profesional. continuă pe Adevărul

BRD Bucharest Open 2016: Patru romance, pe tabloul principal. Simona Halep va fi principala favorita

A treia editie a BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa la Bucuresti din anul 2014 incoace, va avea cateva nume importante pe tablou, in frunte cu romanca Simona Halep.

VIDEO. Simona Halep se pregateste pentru Wimbledon. Cum comenteaza WTA

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, este a cincea favorita, iar Irina-Camelia Begu, locul 27, este cap de serie numarul 26 la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care va incepe luni, 27 iunie.

Wimbledon 2016: Simona Halep, cap de serie numarul 5 - Lista favoritilor

Organizatorii de la Wimbledon al treilea turneu de Grand Slam al anului) au anuntat lista capilor de serie. Pe tabloul feminin, Simona Halep este cap de serie numarul cinci, in timp ce Irina Camelia Begu este favorita numarul 26. La masculin, primii trei favoriti sunt: Novak Djokovic, Andy Murray si Roger Federer.

Simona Halep inainte de Wimbledon: Vreau o noua semifinala

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, se pregateste pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon. intre antrenamente, aceasta si-a facut timp pentru a acorda un interviu jurnalistilor de.

Simona Halep viseaza la o noua semifinala la Wimbledon

Aflata in linie dreapta cu pregatirea participarii la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, jucatoarea Simona Halep se gandeste la o noua performanta pe iarba de la All England Tennis Crocket Club.

VIDEO Interviu cu Simona Halep: care e visul romancei pentru Wimbledon

Simona Halep a vorbit despre planul ei la Wimbledon. Al treilea Grand Slam al anului incepe luni pe iarba de la Londra.

Simona Halep va participa la BRD Bucharest Open

Federatia Romana de Tenis a facut publica luni lista oficiala a jucatoarelor de tenis ce vor participa la turneul WTA desfasurat la Bucuresti. Simona Halep se regaseste pe aceasta lista si va fi.

BRD Bucharest Open: Simona Halep, principala favorita - Patru jucatoare din Romania direct pe tabloul principal

Federatia Romana de Tenis a anuntat lista jucatoarelor care vor participa la BRD Bucharest Open, principala favorita a competitiei urmand sa fie Simona Halep a castigat trofeul in 2014). Romania va avea patru jucatoare acceptate direct pe tabloul principal al competitiei. Turneul este dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 USD si se va disputa in perioada 11-17 iulie 2016, la Arenele BNR din Bucuresti.

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se mentine pe locul al cincilea, cu 4. 372 de puncte, in clasamentul WTA, dominat in continuare de americanca Serena Williams 8. 330 pct), urmata de spaniola Garbine Muguruza 6. 766 pct), poloneza Agnieszka Radwanska 6. 080 pct) si germanca Angelique Kerber 5. 330 pct), informeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )