Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ion Tiriac, presedintele Romaniei. Dezvaluire in premiera despre momentul in care milionarul putea sa ajunga numarul 1 in stat

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, presedintele Romaniei. Dezvaluire in premiera despre momentul in care milionarul putea sa ajunga numarul 1 in stat

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei si chiar a avut oferte sa intre in politica, scrie Ziare. com. Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii. continuă pe Antena3

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a afirmat, in urma unui interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis. Potrivit Ne.

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: Simona Halep a fost furata in finala Roland Garros din 2014!

Ion Tiriac sustine ca organizatorii de laRoland Garrosar trebui sa permita folosirea sistemului hawk-eye si aminteste de finala din 2014 de la turneul francez, in careSimona Halepar.

Ion Tiriac: Nu sunt de acord cu egalitatea premiilor pentru baieti si fete in tenis

Omul de afaceri Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, a declarat, intr-un interviu pentru Le Monde, ca nu este de acord cu egalitatea premiilor in competitiile masculine si feminine din tenis, apreciind ca acest sport este o afacere, ce nu trebuie confundata cu drepturile omului.

Ion Tiriac: in tenis, femeile nu merita la fel de multi bani precum barbatii

Ion Tiriac a declarat ca nu mai vrea sa le ofere jucatoarelor premii la fel de mari precum cele ale barbatilor deoarece tenisul este o afacere, iar femeile nu produc la fel de mult precum barbatii. El s-a.

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

Sinteza zilei. Ancheta pe care presedintele Romaniei trebuie sa o vada inainte de a ajunge la Casa Alba

O ancheta despre Drumul lui Trump la Casa Alba a fost prezentata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o.

Iohannis pleaca azi in SUA. Ce program are presedintele Romaniei si cand se intalneste cu Trump

Presedintele Klaus Iohannis pleaca duminica intr-o vizita in Statele Unite ale Americii, elementul central al acesteia fiind intrevederea oficiala cu liderul de la Casa Alba, Donald Trump, pe 9 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )