Libnet.ro
UNICEF

08:30

IONEL DANCA: Alegerile se castiga la vot, nu in sondaje

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONEL DANCA: Alegerile se castiga la vot, nu in sondaje

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, ii indeamna pe romani sa iasa la vot, el sustinand ca alegerile se castiga la vot, nu in sondaje si este foarte important ca votul romanilor sa dea o optiune clara pentru viitorul Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

IONEL DANCA: Alegerile se castiga la vot, nu in sondaje

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, ii indeamna pe romani sa iasa la vot, el sustinand ca alegerile se castiga la vot, nu in sondaje si este foarte important ca votul romanilor sa dea o optiune clara pentru viitorul Parlament.

Ionel Danca: PNL a castigat alegerile. Nu va lasati pacaliti de manipularile pesediste

Ionel Danca, seful Cancelariei Prim-ministrului si candidat PNL la alegerile pentru Camera Deputatilor in Vrancea, a transmis, duminica, un mesaj dur dupa inchiderea urnelor si prezentarea rezultatelor exit-poll-ului care au dat PSD drept castigator al alegerilor.

Ionel Danca (PNL): Nu lasati sa treaca aceasta zi fara sa votati!

Ionel Danca, seful Cancelariei Prim-ministrului si candidat PNL la alegerile pentru Camera Deputatilor in Vrancea, a transmis electoratului ca nu e suficient sa fie multumit de directia in care se.

Ionel Danca: Astazi se decide viitorul Romaniei si al copiilor nostri pentru urmatorii ani

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a votat duminica, la Focsani. Acesta a declarant, la iesirea de la urne, ca astazi se decide viitorul Romaniei. Ionel Danca: Astazi se decide.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )