Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ionel Danca, despre relaxarea masurilor dupa data de 15 mai: Sunt avute in vedere toate optiunile

B1 B1,
Ionel Danca, despre relaxarea masurilor dupa data de 15 mai: Sunt avute in vedere toate optiunile

Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a declarat luni, intr-o interventie televizata, ca relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai este un obiectiv pe care Guvernul Romaniei il are i. continuă pe B1

Ionel Danca: Exista toate scenariile pe masa pentru 15 mai, inclusiv posibilitatea prelungirii starii de urgenta

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, afirma ca situatia ramane in continuare riscanta in ceea ce priveste evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, iar in acest context autoritatile iau in calcul mai multe scenarii, intre care inclusiv cel privind prelungirea starii de urgenta si dupa data de 15 mai.

Ionel Danca: Exista toate scenariile pe masa pentru 15 mai, inclusiv posibilitatea prelungirii starii de urgenta

Ionel Danca, Seful Cancelariei prim-ministrului, a facut referire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, precizand ca situatia ramane in continuare riscanta. in acest context,.

Ionel Danca: Putem reporni economia. Avem bani europeni pentru investitii in infrastructura, dar si proiecte pentru sprijinirea IMM-urilor

Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului, a declarat la Digi 24 ca nu poate anticipa forma in care isi va reveni economia fiind o mare necunoscuta, dar sustine ca actualul guvern propune cateva masuri economice esentiale pentru relansare economica cum ar fi convertirea somajului tehnic in stimulente financiare pentru firmele care isi reangajeaza oamenii, dar si multe fonduri europene pentru investitii.

Cei mai multi angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de restrictie - studiu

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, potrivit unui studiu realizat de Colliers International.

STUDIU: 70% din angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului

Sapte din zece angajati romani 70%) vor sa continue sa lucreze de acasa cateva zile pe saptamana, dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata un studiu Colliers International, publicat luni.

COLLIERS: Circa 70% dintre angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor impotriva Covid-19

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International remise, astazi, Redactiei noastre.

Italia a inceput relaxarea masurilor de restrictie

Italia, una din tarile cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a inceput, azi, relaxarea treptata a masurilor de urgenta.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Somajul tehnic va fi prelungit, cu anumite conditii, si dupa data de 15 mai

Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Viorleta Alexandru, potrivit careia conditiile actuale de .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )