Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ce mai face Adrian Paduraru din Declaratie de dragoste. Actorul a imbinat scena cu o meserie surpriza (FOTO)

B1 B1,
Ce mai face Adrian Paduraru din Declaratie de dragoste. Actorul a imbinat scena cu o meserie surpriza (FOTO)

Adrian Paduraru este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania, datorita rolului din Declaratie de dragoste, din 1985, in care a jucat alaturi de actrita Teodora Mares. Dupa mai. continuă pe B1

Cea mai veche centrala nucleara din Franta, construita acum 40 de ani, va fi inchisa

Guvernul de la Paris a decis inchiderea celei mai vechi centrale nucleare din Franta, Fessenheim, pe fondul controverselor legate de siguranta acesteia.

Business report:In timp ce Romania fuge de tuneluri, grecii inaugureaza cel mai lung tunel de autostrada din Balcani; Strazile Romaniei, pline de gropi. Lipsa materialelor de calitate face ca peticirile sa fie o constanta sezoniera; Cat de prost e distri

Suzuki Vitara Copper Edition este disponibila in Romania. Vitara este cel mai bine vandut model din gama Suzuki in Romania. Incepand de astazi, Vitara poate fi. Unde se va inregistra cea mai mare crestere economica din Romania in 2017. Produsul Intern Brut al Romaniei va creste, in acest an, cu 5,2%, potrivit.

Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Hamdi Ulukaya a venit din Turcia in urma cu 23 de ani si a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA - Chobani. Acum, 70% din angajatii companiei sunt nascuti in SUA, 30% sunt imigranti si refugiati.

Administratia Penitenciarelor livreaza informatii false institutiilor internationale. Deviza ANP: sa vopsim cat mai frumos realitatea urata din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Institutia care administreaza inchisorile din Romania a trimis in Marea Britanie un document in care sustine ca detinutilor li se asigura minimum trei metri patrati de spatiu. in realitate, abia se ajunge la doi metri patrati in cele mai aglomerate penitenciare.

Seful BP, cel mai bine platit CEO din Europa, chiar daca salariul i-a scazut aproape la jumatate in 2016

Directorul general al grupului britanic de petrol si gaze BP, Bob Dudley, este cel mai bine platit sef de companie din Europa, in ciuda faptului ca remuneratia sa a fost redusa cu 40% in 2016, relateaza Bloomberg.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )