Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iordanescu a stabilit lotul Natonalei pentru EURO 2016. Maxim si Hora nu au fost pastrati

Hotnews Hotnews,
 Iordanescu a stabilit lotul Natonalei pentru EURO 2016. Maxim si Hora nu au fost pastrati

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Anghel Iordanescu, a renuntat la jucatorii Alin Tosca, Adrian Ropotan, Alexandru Maxim, Ioan Hora si Andrei Ivan, marti, cand a anuntat lotul definitiv de 23 de fotbalisti pentru EURO 2016, care va avea loc in Franta, in perioada 10 iunie - 10 iulie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Lotul Poloniei pentru EURO 2016

Adam Nawalka, antrenorul echipei nationale de fotbal a Poloniei, a anuntat marti lotul final pentru EURO 2016. Din el nu lipsesteRobert Lewandowski, cel mai bun marcator din Bundesliga.

Lotul Germaniei pentru EURO 2016. Una dintre vedete lasata acasa

Joachim Low, selectionerul Germaniei, a anuntat marti la pranz lotul de 23 de jucatori pentru turneul finala la EURO 2016. Printre acestia nu se afla Marco Reus, jucatorul de la Borussia Dortmund lasat in afara Campionatului European din cauza unei accidentari. Acesta a pierdut in urma cu doi ani si prezenta la Cupa Mondiala, dupa o accidentare suferita la ultimul amical cu Armenia.

Lotul Elvetiei pentru EURO 2016

Elvetia, una dintre adversarele Romaniei la Campionatul European, a anuntat lotul pentru turneul final din Franta.

Anghel Iordanescu a anunta lotul pentru EURO 2016. Maxim lasat acasa, Keseru la turneul final

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a anuntat marti seara dupa ore bune de asteptare intr-un mister totallotul de 23 de jucatori pentru turneul final al EURO 2016.

Anghel Iordanescu anunta astazi lotul pentru EURO 2016 (dupa ora 18:00). Keseru, lasat acasa?

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, va anunta marti dupa ora 18:00 lotul final pentru EURO 2016. Din ceea ce se pare, Claudiu Keseru va fi lasat acasa.

Anghel Iordanescu anunta astazi lotul pentru EURO 2016. Keseru, lasat acasa?

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, va anunta marti lotul final pentru EURO 2016. Din ceea ce se pare, Claudiu Keseru va fi lasat acasa.

Elvetienii au anuntat lotul final pentru Euro 2016. Sarbul Petkovici a lasat acasa un jucator de la Arsenal Londra

Selectionerul nationalei Elvetiei, sarbul Vladimir Petkovici, a anuntat lotul final al nationalei sale pentru Campionatul European.

Prima infrangere dupa doi ani. Nationala Romaniei a pierdut amicalul cu Ucraina, penultima partida dinaintea Euro 2016

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, la Torino, cu scorul de 4-3, de selectionata Ucrainei, intr-un meci de pregatire pentru Euro 2016, turneu final la care vor participa ambele echipe.

EDITIE SPECIALA EURO 2016. Romania libera ii sustine pe tricolori

Romania libera sustine nationala de fotbal a Romaniei in drumul sau la Euro 2016 din Franta prin doua suplimente speciale .

EURO 2016 va genera peste 1,1 miliarde de euro in Franta

Orasele franceze care vor gazdui EURO 2016 vor crea in aceasta tara peste 1 miliard de euro. Iata cum se vor generabanii in functie de orase, dar si de servicii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )