Libnet.ro
UNICEF

08:30

iPad Mini 2: la fel de puternic ca si fratele sau mai mare iPad Air

Adevărul Adevărul,
iPad Mini 2: la fel de puternic ca si fratele sau mai mare iPad Air

Apple a prezentat a doua generatie a tabletei sale de 8 inci: iPad Mini. Aceasta are un ecran Retina si un procesor Apple A7, ca pe fratele sau mai mare, iPad Air. continuă pe Adevărul

Lansare iPad Mini 2: care sunt cele mai interesante caracteristici tehnice

Apple lanseaza in aceasta seara noul iPad Mini 2, a doua generatie a tabletei de opt inci pe care a aratat-o prima oara anul trecut.

Lansare iPad 5 si iPad Mini 2: proba inovatiei pentru Apple

Apple va prezenta astazi, de la ora 20, ora Romaniei noile tablete iPad si iPad Mini. De asemenea, compania americana mai pregateste o surpriza pentru utilizatorii sai.

3, 2 ,1133; iPad Mini 2 cu Retina Display si noul iPad 5, la o zi de lansare

Apple va lansa marti noua gama de tablete, iPad Mini 2 care va fi cel mai probabil dotat cu Retina Display si ezolutie de 2048 x 1536 pixeli, dar pastreaza caracteristicile marimii primei generatii, precum si varianta mai subtire si mai usoara a iPad.

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

O adolescenta din Marea Britanie cu un IQ mai mare decat al lui Einstein va deschide Balul Debutantelor de la Paris

Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit Huffington Post. Marbe este fiica unui sofer de taxi si are coeficientul de inteligenta mai mare.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

in Romania, incidenta cancerului este mai mare cu 10% fata de media europeana

Rata deceselor cauzate de cancer este de 388 de cazuri la suta de mii de locuitori, peste media europeana de 352 de cazuri, conform Jurnalului European de Cancer. Numarul de decese este de doua ori mai mare fata de cel de acum patru ani.

Oprescu: Reteritorializarea maidanezilor, cea mai mare prostie facuta in urma discutiilor cu ONG-urile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, la un post de televiziune, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )