Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oprescu: Reteritorializarea maidanezilor, cea mai mare prostie facuta in urma discutiilor cu ONG-urile

Antena3 Antena3,
Oprescu: Reteritorializarea maidanezilor, cea mai mare prostie facuta in urma discutiilor cu ONG-urile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, la un post de televiziune, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa. continuă pe Antena3

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

Sorin Oprescu: Reteritorializarea cainilor a fost, probabil, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa discutiile cu ONG-urile, in vederea rezolvarii problemei maidanezilor.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in.

HCM Baia Mare obtine cea mai mare victorie din istorie, cu Hypo Viena

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare a invins, sambata, pe teren propriu, formatia austriaca Hypo Viena, cu scorul de 24-23 8-12), in cea de-a treia partida din grupa A a Ligii Campionilor.

Spitalul OncoFort, cea mai mare investitie medicala din anul 2013, a fost inaugurat cu o ...

Odata cu inaugurarea primului spital din reteaua proprie, efortul investitional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost incununat cu succes. Este un pas important atat pentru shareholderi cat si pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investitii in acest an, iar antreprenorii au fost mult mai prudenti in deschiderea de noi centre. Spitalul OncoFort este un proiect unic in Romania, deoarece a implementat un model medical ce are grija de pacienti .

Cea mai mare banca americana va plati DAUNE RECORD statului

Banca americana JPMorgan Chase este aproape de un acord cu autoritatile din SUA, urmand sa plateasca daune si amenzi record, in valoare totala de 13 miliarde de dolari, pentru stingerea anchetelor civile.

O primarie din Glodeni vinde actiuni de la cea mai mare banca din Republica Moldova pentru a scapa de datorii

Primaria comunei Iabloana, Glodeni a scos la vanzare un pachet de 68 de actiuni de la Moldova-Agroindbank pentru care cere un pret de 1. 000 de lei pentru o actiune. Pretul nominal al unei actiuni este de 200 de lei.

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )