Libnet.ro
UNICEF

08:00

iPhone 5S si iPhone 5C, disponibile deja la precomanda: cat ajung sa coste cele mai noi smartphone-uri Apple

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
iPhone 5S si iPhone 5C, disponibile deja la precomanda: cat ajung sa coste cele mai noi smartphone-uri Apple

Retaierii online din Romania au introdus deja, la precomanda, cele mai noi terminale iPhone lansate de Apple pe 10 septembrie. continuă pe Wall-Street Ro

iPhone 5C nu este chiar atat de ieftin pe cat pare: cat va costa 'la liber' smartphone-ul 'low cost' dezvoltat de Apple

Apple a prezentat intr-un eveniment desfasurat in SUA noile smartphone-uri iPhone 5S si iPhone 5C, modelul din urma fiind promovat ca un telefon mai ieftin, accesibil, dar cu o configuratie extrem de asemanatoare iPhone 5, model lansat in toamna anului.

Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C.

Apple a lansat marti, intr-un eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5, relateaza Wall Street Journal, conform Mediafax. Apple a prezentat marti si iOS 7, noua versiune a sistemului de operare instalat pe iPhone-uri, iPad-uri si alte produse. Atat 5S, cat si 5S dispun de camera foto/video iSight de 8MP si ecran de 4 inci. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, .

Lansare iPhone 5C: telefonul de buget Apple nu este atat de ieftin pe cat se astepta

Lansarea iPhone 5C a avut loc in aceasta seara. Este modelul ieftin de smartphone pe care il aduce compania pe piata, dar Apple nu face rabat de la calitate.

Noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, LANSATE de Apple

Compania Apple a lansat marti, in cadrul unui eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5, informeaza Wall S.

Apple a lansat noile modele iPhone 5S si iPhone 5C: Modelul 5S are incorporat un cititor de amprente

Apple a lansat marti noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decat cel de pe iPhone.

Nokia Lumia vs iPhone 5C glume pe seama noului smartphone Apple

Vi se pare ceva ciudat cand va ganditi la Nokia Lumia vs iPhone 5C? Pentru ca Nokia avea de mult smartphone-uri in multiple culori, Apple pare ca s-a inspirat in cazul iPhone-ului 5C din aceeasi politica. Multi utilizatori au fost cumplit de dezamagiti de lipsa unor schimbari semnificative in noile terminale de la Apple. Cei de la Nokia s-au gandit sa faca totusi cateva glume pe seama noului iPhone 5C. iPhone-ul 5, lansat anul trecut, este identic la capitolul hardware [].

iPhone 5S si iPhone 5C - lansare fara surprize

Compania Apple a prezentat in Cupertino, California, cea de-a saptea generatie de iPhone-uri, lansand doua noi telefoane: iPhone 5S, care reprezinta o varianta a iPhone 5 putin imbunatatita, si mai interesantul iPhone 5C, un gadget cu un pret ceva mai mic, destinat sectorului intermediar al pietei.

iPhone 5S si iPhone 5C se lanseaza diseara. Tot ce trebuie sa stii despre noile smartphone-uri de la Apple

Mai sunt numai cateva ore pana la lansarea iPhone 5S si iPhone 5c, pe care adevarul. ro o va transmite in format live text. Totusi, pana la ora 20. 00, va invitam sa aflati toate zvonurile legate de noile iPhone-uri.

Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C: compania introduce in premiera amprentarea digitala [FOTO]

Dupa ce Sony, Samsung sau LG au prezentat la IFA Berlin, cel mai mare targ de tehnologie din Europa, artileria cu care vor defila in acest an, Apple a lansat marti si noua generatie de smartphone-uri iPhone, modelele 5S si 5C.

Diferente si asemanari iPhone 5C vs iPhone 5

In cadrul prezentarii Apple, s-a vorbit despreaceeasi configuratie hardware iPhone 5C vs iPhone 5, exista insa diferente, sa vedem despre e vorba. Desi in teorie iPhone-ul din plastic si iPhone-ul 5 sunt similare, la o privire aruncata pe specificatii putem observa clar ca numarul trasaturilor similare este egal cu cel al elementelor care fac diferenta. Tranzitia de la sticla si aluminiu la plastic sau policarbonat nu putea sa vina si fara alte compromisuri. Din acest motiv, noul iPhone este mai [].

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )