Libnet.ro
UNICEF

23:45

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in mana specialistilor. Concluzia este surprinzatoare

Adevărul Adevărul,
iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in mana specialistilor. Concluzia este surprinzatoare

IPhone 6 si iPhone 6 Plus vor ajunge in mainile primilor clienti pe 19 septembrie, dupa o saptamana fructuoasa de precomenzi. Site-urile de specialitate din afara au testat deja telefonul si noi am adunat impresiile lor in cadrul unui articol. continuă pe Adevărul

iPhone 6 si iPhone 6 Plus primele impresii dupa review-urile presei straine

IPhone 6 si iPhone 6 Plus vor ajunge in mainile primilor clienti pe 19 septembrie, dupa o saptamana fructuoasa de precomenzi. Site-urile de specialitate din afara au testat deja telefonul si noi am adunat impresiile lor in cadrul unui articol. iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectura de 64 de biti, dar care este cu 13% mai mic decat cel de anul trecut. Procesorul este cu pana la 25% mai rapid, iar puterea [].

Acel iPhone 6 Plus lipsit de inovatie a generat vanzari imense pentru Apple

IPhone 6 Plus este doar un telefon cu ecran mai mare, cel putin asta au acuzat rivalii Apple. Samsung chiar a facut o colectie de reclame pentru a face misto. Ei bine, fix noul telefon a inregistratun record de vanzari. Pe 12 septembrie, Apple a scos la precomanda iPhone 6 Plus. Oamenii din SUA au intrat pe site-ul Apple si si-au comandat un nou iPhone. Conform Recode, acesti oameni au fost milioanecare augeneratvanzari de milioane de dolari in contul Apple [].

Atunci si acum: Samsung critica iPhone 6 Plus intr-o noua reclama

Samsung a mai dezvaiut o reclama in care ataca Apple. Mai exact, tinta este iPhone 6 Plus si al sau ecran de 5,5 inch. in noul clip, intitulat Then And Now n. red. atunci si acum), compania se lauda despre cum a popularizat formatul de phablet inca din 2011, dupa lansarea Samsung Galaxy Note. Reclama incepe cu prezentarea smartphone-urilor din gama Note dupa care se trec in revista o serie de fraze din review-urile din 2011 care critica dimensiunile mari [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus, record de vanzari: patru milioane de precomenzi in 24 de ore

IPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt, oficial, cele mai dorite gadgeturi Apple. Dupa primele 24 de ore de disponibilitate la precomanda, compania anunta ca cele doua iPhone 6 au doborat un record de vanzari. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au debutat la precomanda pe 12 septembrie. Apple publica acum cifrele acelor celebre 24 de ore si sustine ca e un nou record. Anul trecut, Apple a furnizat date doar pentru primul weekend in care iPhone 5c si 5s [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )