Libnet.ro
UNICEF

13:30

iPhone 8: Noii senzori 3D Touch vor fi mult mai scumpi decat pana acum

Playtech Playtech,
iPhone 8: Noii senzori 3D Touch vor fi mult mai scumpi decat pana acum

Noii senzori 3D Touch care vor fi folositi pentru iPhone 8 vor avea preturi mai mari decat pana acum, acestea fiind mai mult decat duble. intr-adevar, nu vorbim neaparat despre un cost pe bucata foarte mare cand vine vorba de senzorii 3D Touch, dar trebuie sa luam in calcul faptul ca zecile de milioane de []. continuă pe Playtech

Grindeanu: in zona RURALA se sta mult mai bine cu VACCINAREA decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase,.

Sorin Grindeanu: Statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase, din prea multa informatie de medicina alternativa, unii.

Comisia Europeana: Negocierile privind Brexitul nu vor incepe mai devreme de mijlocul lui iunie

Negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu vor incepe mai devreme de mijlocul lui iunie, potrivit negociatorului-sef al UE, Michel Barnier.

Comisiile din parlament vor salarii mai mari pentru directorii si secretarii din universitati. Apar si noi functii in invatamantul universitar

Potrivit amendamentelor aduse la legea salarizarii in cadrul comisiei de munca, in anul 2022 un director general administrativ al unei universitati va avea un salariu intre 11. 000 si 14. 477 de lei, echivalent cu salariul unui decan. Secretarul universitatii va avea si el un salariu mai mare, in medie, cu 4. 000 de lei.

Telefoanele cu Android O vor porni mai repede, iar acest detaliu conteaza enorm

Conferinta anuala Google I/O se desfasoara in aceste zile in Statele Unite, iar unele dintre cele mai impresionante noutati au vizat Android O. Sistemul de operare creat de Google este unul foarte bine pus la punct. Beneficiaza de actualizari la intervale regulate de timp, ruleaza pe un numar foarte mare de dispozitive, iar numarul utilizatorilor [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )