Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ce a spus Andreea Balan dupa moartea bebelusului din Suceava. Cantareata e oripilata

Playtech Playtech,
Ce a spus Andreea Balan dupa moartea bebelusului din Suceava. Cantareata e oripilata

Cazul micutului de la Suceava,d ecdat in timpul botezului a generat un val de reactii in toata opinia publica. Printre vocile publice care au condamant cele intamplate, se numara si Andreea Balan, mama, la randul ei, a doi copii. Vedeta a avut reactii dure pe retelele de socializare cu privire la drama familiei micutului Iustin. continuă pe Playtech

Mihai Sora, mesaj uluitor dupa moartea bebelusului din Suceava: Nu e un bot de carne

Cazul bebelusului decedat, dupa botez, la Suceava, a facut multa valva in media si societatea romaneasca. O sumedenie de voci din spatiul public au reactionat pe marginea acestui subiect, printre acestia si celebrul Mihai Sora. Drama de la Suceava in vizunea lui Mihai Sora Filozoful MIhai Sora, ajuns la venerabila varsta de 101 ani, este .

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

CTP ia in deradere BOR dupa moartea bebelusului de la Suceava: Pana acum nu le-a dat prin cap?

Tragedia mortii bebelusului botezat din Suceava a cutremurat o tara intreaga, astfel ca cetatenii devin nemilosi in fata explicatiilor inutile. Acest lucru s-a intamplat si in cazul gazetarului CTP, care a izbucnit la auzirea mesajului transmis de Arhiepiscopia Sucevei pentru parinti si ceilalti romani. intr-un stil caracteristic, CTP a tunat si a fulgerat impotriva dogmelor .

Arhiepiscopia Sucevei anunta o ancheta dupa moartea bebelusului decedat in urma botezului: Dumnezeu ne-a certat...

Moartea bebelusului de 6 saptamani scufundat in cristelnita a lansat ample dezbateri in societatea romaneasca. in urma nefericitului eveniment a reactionat si Arhiepiscopia Sucevei, care a anuntat.

Prima masura luata de BOR, dupa cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa botez

Preotul care a oficiat botezul in urma caruia un bebelus din Suceava si-a pierdut viata este suspendat de la slujire pe parcursul anchetei, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana rupe tacerea despre moartea bebelusului botezat in Suceava. Ce greseala ar fi facut preotul

Tragedie imensa in aceasta dimineata dupa aflarea vestii triste venite de la Suceava. Dupa o noapte de lupta crancena cu viata, micutul botezat la Suceava, intrat in stop cardio-respirator imediat dupa scufundarea in cristelnita, a murit. Evenimentul trist a socat o tara intreaga, iar parintii sunt ravasiti de durere. Copilasul a murit inecat cu apa .

Ce va pati preotul care a botezat bebelusul din Suceava. Regula e categorica (exclusiv)

Regula in astfel de cazuri este categorica. Ce spun clericii bisericii despre cazul bebelusului mort dupa botez si ce risca preotul, daca se va dovedi ca a fost vinovat in acest caz? Bebelus mort dupa botez in cazul bebelusului din Suceava, mort in urma savarsirii tainei botezului se va afla cu adevarat cauza abia dupa .

Preotul din Suceava, anchetat in cazul bebelusului mort la slujba de botez, a fost suspendat din functie

Preotul din Suceava, implicat in moartea tragica a unui bebelus chiar la botez, a fost suspendat din functie. Acesta nu mai poate sluji pe durata anchetei. Reamintim ca in cursul weekendului trecut, un bebelus de .

De ce nu locuiesc impreuna Andreea Balan si Tiberiu Argint. Motivul este ireal, ce se intampla intre cei doi

Andreea Balan si Tiberiu Argint au o relatie de dragoste de cateva luni bune, ce s-a legat la scurt timp dupa divortul cantaretei de tatal copiilor ei, George Burcea. Desi descrisa ca fiind ghinionista in iubire, destinul i-a mai dat o sansa chiar rapid dupa separarea cu scandal prin care a trecut. Ea si noul .

Detaliul major observat de fani la Andreea Balan. George Burcea sigur se va enerva

Detaliul major observat de fani la Andreea Balan. George Burcea sigur se va enerva la culme. Ce face frumoasa cantareata, cititi in articolul de mai jos. Andreea Balan, sedinta foto mai senzuala ca niciodata. Ce a purtat artista Un detaliu major a fost observat de fanii Andreei Balan, detaliu care il va enerva la culme .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )