Libnet.ro
UNICEF

11:15

Arhiepiscopia Sucevei anunta o ancheta dupa moartea bebelusului decedat in urma botezului: Dumnezeu ne-a certat...

B1 B1,
Arhiepiscopia Sucevei anunta o ancheta dupa moartea bebelusului decedat in urma botezului: Dumnezeu ne-a certat...

Moartea bebelusului de 6 saptamani scufundat in cristelnita a lansat ample dezbateri in societatea romaneasca. in urma nefericitului eveniment a reactionat si Arhiepiscopia Sucevei, care a anuntat. continuă pe B1

Arhiepiscopia Sucevei despre cazul bebelusului decedat la botez: Dumnezeu ne-a certat prin aceasta intamplare

Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor reactioneaza dupa tragicul botez in urma caruia un bebelus a intrat in stop cardio-respiratoriu si ulterior a decedat. Ierarhii BOR sustin ca inalta rugaciuni pentru mangaierea sufleteasca a parintilor, spunand deasemenea ca Dumnezeu ne-a certat prin aceasta intamplare, pentru a ne lumina mintea si a indrepta viata noastra.

Arhiepiscopia Sucevei, despre cazul bebelusului mort dupa botez: Ne este greu sa intelegem de ce Dumnezeu a ingaduit aceasta incercare grea

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a transmis luni, in legatura cu decesul bebelusului survenit la scurt timp dupa ce a fost botezat prin scufundare in cristelnita, ca institutia a cerut urgentarea anchetei la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor si a transmis condoleante familiei indoliate.

Patriarhia Romana rupe tacerea despre moartea bebelusului botezat in Suceava. Ce greseala ar fi facut preotul

Tragedie imensa in aceasta dimineata dupa aflarea vestii triste venite de la Suceava. Dupa o noapte de lupta crancena cu viata, micutul botezat la Suceava, intrat in stop cardio-respirator imediat dupa scufundarea in cristelnita, a murit. Evenimentul trist a socat o tara intreaga, iar parintii sunt ravasiti de durere. Copilasul a murit inecat cu apa .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )