Libnet.ro
UNICEF

23:15

iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

B1 B1,
iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat ca regulile nu trebuie si nu pot fi schimbate dupa tragicul caz al bebelusului mort in urma botezului si asta deoarece procedurile apar in Sfintele Canoane si po. continuă pe B1

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti, la Antena 3, ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

Mihai Sora, despre cazul bebelusului mort de la Suceava: Un copilas abia nascut este o faptura fragila, nu un bot de carne pe care sa-l sucesti, sa-l invartesti pana socotesti tu ca ti-ai indeplinit sarcina

Filosoful Mihai Sora intervine in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost scufundat in cristelnita, la botez. intr-o postare pe Facebook, Mihai Sora atrage atentia asupra faptului ca un.

Arhiepiscopia Sucevei, despre cazul bebelusului mort dupa botez: Ne este greu sa intelegem de ce Dumnezeu a ingaduit aceasta incercare grea

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a transmis luni, in legatura cu decesul bebelusului survenit la scurt timp dupa ce a fost botezat prin scufundare in cristelnita, ca institutia a cerut urgentarea anchetei la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor si a transmis condoleante familiei indoliate.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, afirma cu ritualul botezului nu va fi schimbat, dupa decesul bebelusului de la Suceava. Canoanele acestea referitoare la credinta sunt valabile si peste 1000 de ani; nu ne intimidam, a declarat IPS Teodosie.

UPDATE Preotul anchetat in cazul bebelusului mort dupa botez a fost suspendat. Banescu: E un om prabusit

Preotul sucevean care a oficiat botezul in urma caruia un bebelus si-a pierdut viata nu mai poate sluji. Pana la finalizarea anchetelor dispuse in acest caz, el a fost suspendat din functie, a declarat Vasile Banescu, purtatorul de cuvat al Patriarhiei, intr-o interventie la Medika TV.

Preotul din Suceava, anchetat in cazul bebelusului mort la slujba de botez, a fost suspendat din functie

Preotul din Suceava, implicat in moartea tragica a unui bebelus chiar la botez, a fost suspendat din functie. Acesta nu mai poate sluji pe durata anchetei. Reamintim ca in cursul weekendului trecut, un bebelus de .

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )