Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Adevărul Adevărul,
iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, afirma cu ritualul botezului nu va fi schimbat, dupa decesul bebelusului de la Suceava. Canoanele acestea referitoare la credinta sunt valabile si peste 1000 de ani; nu ne intimidam, a declarat IPS Teodosie. continuă pe Adevărul

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti, la Antena 3, ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat ca regulile nu trebuie si nu pot fi schimbate dupa tragicul caz al bebelusului mort in urma botezului si asta deoarece procedurile apar in Sfintele Canoane si po.

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

CTP ia in deradere BOR dupa moartea bebelusului de la Suceava: Pana acum nu le-a dat prin cap?

Tragedia mortii bebelusului botezat din Suceava a cutremurat o tara intreaga, astfel ca cetatenii devin nemilosi in fata explicatiilor inutile. Acest lucru s-a intamplat si in cazul gazetarului CTP, care a izbucnit la auzirea mesajului transmis de Arhiepiscopia Sucevei pentru parinti si ceilalti romani. intr-un stil caracteristic, CTP a tunat si a fulgerat impotriva dogmelor .

Cum s-au sucit veteranii militari in cazul iPS Teodosie. Nu este inscris nicaieri, nu are titulatura de veteran

IPS Teodosie este membru cu acte in regula intr-o asociatie a veteranilor militari. Anuntul a fost facut chiar de conducerea sucursalei care l-a inscris. Doar ca, dupa o zi, lucrurile s-au schimbat.

Mihai Sora, mesaj uluitor dupa moartea bebelusului din Suceava: Nu e un bot de carne

Cazul bebelusului decedat, dupa botez, la Suceava, a facut multa valva in media si societatea romaneasca. O sumedenie de voci din spatiul public au reactionat pe marginea acestui subiect, printre acestia si celebrul Mihai Sora. Drama de la Suceava in vizunea lui Mihai Sora Filozoful MIhai Sora, ajuns la venerabila varsta de 101 ani, este .

Ce a spus Andreea Balan dupa moartea bebelusului din Suceava. Cantareata e oripilata

Cazul micutului de la Suceava,d ecdat in timpul botezului a generat un val de reactii in toata opinia publica. Printre vocile publice care au condamant cele intamplate, se numara si Andreea Balan, mama, la randul ei, a doi copii. Vedeta a avut reactii dure pe retelele de socializare cu privire la drama familiei micutului Iustin.

Arhiepiscopia Sucevei anunta o ancheta dupa moartea bebelusului decedat in urma botezului: Dumnezeu ne-a certat...

Moartea bebelusului de 6 saptamani scufundat in cristelnita a lansat ample dezbateri in societatea romaneasca. in urma nefericitului eveniment a reactionat si Arhiepiscopia Sucevei, care a anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )