Libnet.ro
UNICEF

16:00

Irak: Jihadistii Statului Islamic au revendicat un atentat cu masina-capcana soldat cu 14 morti

Adevărul Adevărul,
Irak: Jihadistii Statului Islamic au revendicat un atentat cu masina-capcana soldat cu 14 morti

Doua masini-capcana au explodat duminica in Samawa, aflat in sudul teritoriului irakian, intr-un atentat terorist revendicat de islamistii Statului Islamic. 14 persoane si-ai pierdut viata, iar alte 37 au fost ranite in deflagratia produsa in apropiere de cladirile guvernamentale din Samawa, un oras siit a carui populatie nu depaseste 152. 000 de locuitori, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

UPDATE:Autoritatile irakiene au revizuit bilantul atentatului cu masina-capcana din Samawa la 32 de morti

Doua masini-capcana au explodat duminica in Samawa, aflat in sudul teritoriului irakian, intr-un atentat terorist revendicat de islamistii Statului Islamic.

Cel putin 21 de morti intr-un atentat cu masina-capcana la Bagdad

Cel putin 21 oameni au fost ucisi sambata, iar alti 42 au fost raniti, intr-un atentat cu masina-capcana produs in sud-estul Bagdadului, au anuntat ofiteri ai politiei locale aflati la fata locului, relateaza Associated Press.

Cel putin 14 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un atac cu o masina capcana, in Irak

Un atentat cu o masina-capcana a provocat moartea a cel putin 14 persoane sa ranirea a 25 in apropiere de Bagdad. Acest atac a vizat un pelerinaj siit, potrivit unor oficiali irakieni din domeniul.

Atac terorist in Turcia. O masina capcana a explodat in apropierea unui sediu al Politiei. Un politist a murit

Un atac cu masina capcana a avut loc la sediul politiei din orasul turc Gaziantep sud-est), unde un politist a fost ucis si mai multi au fost raniti, au informat surse din cadrul serviciilor de securitate,.

Franta a declansat azi un atac de amploare asupra Statului Islamic

Avioane de vanatoare franceze au lansat azi nu mai putin de noua rachete de croaziera Scalp asupra unor puncte in care se fabrica bombe, pozitiile respective apartinand Statului Islamic, anunta AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )