Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iranienii folosesc din nou spatiul virtual pentru mobilizare la alegerile prezidentiale.

România Liberă România Liberă,
Iranienii folosesc din nou spatiul virtual pentru mobilizare la alegerile prezidentiale.

Retelele de socializare, blocate de patru ani, dupa ce au contribuit la o mobilizare impotriva realegerii lui Mahmoud Ahmadinejad, au inceput sa functioneze din nou in acest an, relateaza AFP, citat de Mediafax. Voi vota, afirma Rahele pe pagina sa, chiar daca exista o sansa dintr-o suta ca votul meu sa conteze si chiar daca va trebui sa aleg intre ciuma si holera, in timp ce majoritatea celor sase candidati aflati in cursa prezidentiala sunt conservatori apropiati Ghidului suprem Ali . continuă pe România Liberă

Lucian Duta, trimis de Basescu, din nou, in fruntea Casei Nationale de Sanatate

Lucian Duta revine in fruntea Casei Nationale de Sanatate de unde a plecat dupa ce si-a batut joc de bolnavii de cancer. Cel care l-a propulsat din nou in conducerea CNAS este chiar presedintele Traian.

Preturile alimentelor au CRESCUT in luna mai. Tinta de inflatie a BNR, RATATA din nou.

Preturile la alimente au crescut cu 0. 8% in luna mai, transmite Realitatea TV. Inflatia a ajuns luna trecuta de 5. 32%, in contextul unei deprecieri record a leului. Preturile pentru cartofi au crescu in aceasta perioada cu 21%, iar fructele au fost cu 11% mai scumpe decat in luna aprilie. Banca Nationala a Romaniei estimeaza ca rata inflatiei va atinge 3. 5% si ca ea va cobora anul viitor. In curs de actualizare.

Francezii jignesc din nou tara noastra. Deputat: Romania este o SECATURA de stat

Incident diplomatic romano-francez, dupa ce un deputat al UMP de dreapta, opozitie), fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene din Franta, Pierre Lellouche, a catalogat Romania drept secatura de.

Federatiile din Industrie vor protesta pentru amanarea liberalizarii tarifelor la gaze

Federatiile din Industrie, membre ale Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA, vor organiza, in data de 19 iunie, un miting de protest, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )